Publicitat
Comunicació · 17 de Gener de 2012. 10:44h.

Requeriment notarial de Duran a Xavier Bosch

Li demana que rectifiqui les acusacions que va fer durant l'entrevista a l'Àgora abans de les eleccions

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran, ha presentat un requeriment notarial contra el periodista Xavier Bosch al qual li demana que rectifiqui per l'entrevista que li va fer al programa Àgora de TV3 abans de les eleccions generals.

Segons fonts d'Unió, aquest requeriment es va fer a mitjan desembre de l'any passat, poques setmanes després de l'entrevista, i han aclarit que, fins ara, no hi ha hagut cap rectificació per part del periodista. Tot i això, de moment Unió no ha fet cap pas més enllà del requeriment notarial.

Bosch, durant l'entrevista, va fer referència a les crítiques del candidat d'ICV-EUiA, Joan Coscubiela i d’altres dirigents d’ERC sobre l’actuació del candidat de CiU de "vendre els seus vots als lobbies al Congrés", en referència a la indústria farmacèutica.

Després de les explicacions de Duran, Bosch li va preguntar: "no ha cobrat per això?". Com a rèplica Duran li va etzibar que "vostè està essent còmplice d'un delicte" i va afegir que "el que ha de fer vostè si coneix un delicte és acudir al jutjat".

En el bloc de CCOO de Televisió de Catalunya, s'explica que aquest requeriment "pot acabar en una demanda civil" contra el periodista i, d'altra banda, denuncia que "Duran i Lleida exemplifica la concepció que el Govern té sobre la independència informativa a TV3".

En aquest sentit, afegeix que "ara, amb l’ajuda del PP, CiU promou la reforma de la llei de la CCMA  per eliminar el requisit de majoria parlamentària qualificada per escollir la direcció de les empreses de la CCMA i deixar en la pràctica la decisió en mans dels partits governants".

Duran, amb Xavier Bosch, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#25 Lehman Junior, Barcelona, 18/01/2012 - 09:41

Per sort pels pobres empresaris i per desgràcia de Duran i Sánchez, això s ha acabat. Ara CIU no es determinant a Madid (el PP sí que ho és a BCN) i ja no poden fer de lobby. Els empresaris son llestos i saben que hi ha vies més efectives i directes. Els nous lobbys tenen cua a Madrid.

#24 Antoni, La Pobla de Segur, 18/01/2012 - 05:04

Quan era el tripartit qui va amenaçar a CIU de retocar la LLei per deixar els nomenaments de la Corpo en majoria absoluta, ningú dels autoanomenats progresistes no va dir ni piu. Ara, si finalment CIU ho fa, cridaran més que la mare de Tarçan. Au va.. !!!

#24.1 Gerard, Barna, 18/01/2012 - 11:44

A veure si ho entenc: El tripartit no ho va fer (de fet va crear una llei que havia de promoure la independencia de la Corpo, malgrat els malgrats) però si ho fa CIU serà perquè són els mes guapos, els més millors i els que tenen més il·l·l·lusió. És això?

#22 Carme, Mollerussa, 17/01/2012 - 22:30

El que ha fet en Duran Lleida té molt mèrit, ja que en la seva llarga vida professional no ha fet altra cosa que dedicar-se a la política. Per Catalunya. S'ha hagut de passar mitja la vida a la suite de l'Hotel palace de Madrid.

#21 Carme, Mollerussa, 17/01/2012 - 22:20

Ah, però, el tristpartit (CDC-UDC-PPC) no treballa pel benestar dels catalans?

#20 Martinet, Els Montilla boys es disfressen, 17/01/2012 - 21:01

Tots aquests que es fan passar per independentistes però que només surten a e-noticies per atacar CiU, és ben fàcil de descobrir-los: tant sols els veureu en aquests fils, en els que s'ataca Catalunya mai no treuen el caparró
Feu una ullada al fil de Garzón, engarjolador d'independentistes.

#20.1 Gerard, Duran defensor de Cat???(Barna), 18/01/2012 - 02:12

Amb els convergents passa quelcom similar: Estan totrs fent "negocis" fins que algú dona l'alerta i entren en tromba a defensar en Duran (que ja són ganes). Si algún polític del tripartit anterior se li arriba a acudir denuciar un periodista de TV3 li haurien dit d'estalinista cap amunt.