Publicitat
Comunicació · 13 de Desembre de 2012. 09:40h.

Retallades a Barcelona TV

Flavià i Picó es queden sense programa

Retallades a Barcelona TV

Picó i Flavià

Barcelona TV (BTV) ha decidit no renovar el contracte a Carles Flavià -Jo què sé!- i Alfred Rodríguez Picó -El temps del Picó- com a conseqüència de la crisi. La cadena de Barcelona ha preparat una graella per al 2013 marcada per l'austeritat i Flavià i Picó són dos dels damnificats.

Fonts oficials de BTV han explicat a e-notícies que els motius "són purament econòmics" donat que s'ha reduït la subvenció que rep la cadena i "han baixat els ingressos en publicitat i els ingressos pels programes".

"Flavià i Picó i els seus equips són fantàstics", han al·legat abans de dir que "en cap cas no se'ls ha renovat el contracte per un motiu de desconfiança o per temes d'audiència, és una qüestió pressupostària".

L'objectiu de la televisió local de Barcelona és precisament fomentar els espais "que barcelonegen", és a dir, els dedicats a la ciutat com per exemple els informatius o La Rambla "per mantenir el model de proximitat".

"No fem produccions noves per al 2013 i hem hagut de prescindir d'algun programa" han lamentat fonts de la cadena, les quals també han admès que "és molt més barat emetre sèries i pel·lícules que fer programes".

El fet que els programes de Flavià i Picó siguin dels que més anys portaven en antena també pot haver influït a l'hora de triar quins espais seguien i quins no, tal com han reconegut a e-notícies. Tot i així, des de la cadena han explicat que durant el 2013 'tiraran' molt d'espais ja enregistrats que encara no han estat emesos i de reemissions, entre les quals hi haurà el ‘Jo què sé!’ presentat per Flavià. 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 BTVdistrictes, Barcelona, 12/01/2013 - 13:11

No es fa esment de les conseqüències de les retallades a la televisions de districte. Fa més de trenta anys que existeixen, amb arxius molt valuosos, aporten les informacions més pròximes, més de barri, van ser la llavor de BTV... i estan a punt de desaparèixer.
reportersdelsdistrictes.blogspot.com

#5 johnny, bcn, 13/12/2012 - 21:32

llàstima que els professionals són acomiadats mentre es queden els directius inoperants i incapaços de dirigir una tele pública... Trias fot fora tota la directiva inútil i mòmia!!!!

#4 pep, bcn, 13/12/2012 - 19:36

Amb gran sentiment rebo la noticia, bad news, principalment ho sento pel Rodriguez Picó, el trobo fantàstic. A part que per questions laborals els seus pronóstics m'eren de gran utilitat. No s'empatolla com fan la saga dels Molinas. El Flavià també té un punt de vista molt fresc. Tot lo bó fineix.

#3 acp, barcelona, 13/12/2012 - 12:54

Crec que totes aquestes emissores municipals tindrien que integrar-se a tv3 comarques i tenir un día o un espais determinats per cara emissora.
Crec que estalvieriem diners públics i el que vulgui asseventar-se dels problemes o noticies del seu municipi que miri el programa a la hora que l'emeten

#2 Marçal, Barcelona, 13/12/2012 - 11:01

Just ahir veia un anunci de BTV al metro i hi sortien ells dos, a més d'altres cares. Amb tot el respecte, BTV és un cementiri d'elefants. Quan TV3 no els hi dóna nomina, tots a BTV. I mentrestant joves periodistes que ho farien mil cops millor han de pidolar a l'atur. El periodisme està ben mort...

#2.1 Gerard, Barna, 13/12/2012 - 13:26

A BTV hi ha més gemt jove que a TV3, davant i darrere de les càmeres.

#2.2 Marçal, Barcelona, 14/12/2012 - 11:22

Potser darrere sí, però davant costa molt. Quantes cares noves hi ha a Catalunya Ràdio o RAC1? Cap. Confien en "noms". Inclús la COM/Xarxa és incapaç de ser un viver de nous talents. Els periodistes ho tenen molt fotut...