Publicitat
Comunicació · 18 d'Agost de 2022. 09:47h.

Retrets de Borràs a una periodista de Catalunya Ràdio

"Vostè està fent una afirmació perillosa"

Retrets de Borràs a una periodista de Catalunya Ràdio

L'expresidenta del Parlament, Laura Borràs, ha retret una "afirmació perillosa" a la presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Marina Romero, quan li ha preguntat si havia demanat explicacions "quan es va dirigir a aquest grup de persones concentrades" que van trencar el minut de silenci durant l'homenatge a les víctimes de l'atemptat del 17-A.

Borràs li ha dit que "ara vostè està fent una afirmació perillosa que és com decidir que aquestes persones a les quals jo vaig anar a saludar són les persones que van trencar el minut de silenci i això no va ser això".
També ha criticat que la periodista vulgui "criminalitzar a tot de persones que eren allà" perquè, segons ha dit la líder de Junts, "moltes eren familiars de les víctimes".

Laura Borràs s'ha preguntat "per què estem parlant de mi ahir?" i ha remarcat que "el protagonisme era de les víctimes". "Per tant, defujo absolutament cap mena de protagonisme. El que no es pot fer és confondre a l'opinió pública", ha reblat.

Finalment, Borràs ha manifestat que considera "completament fora de lloc" que es trenqués el minut de silenci del 17-A i ho ha atribuït a "una persona" malgrat que en el vídeo se senten crits de diverses persones.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#32 Decebut, bcn (tbn), 19/08/2022 - 22:33

"In order to grasp the full meaning of the Newspeak sentence quoted above, one would have to have a clear idea of what is meant by Ingsoc"

"1984", George Orwell, "Appendix: the principles of Newspeak"

#31 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 19/08/2022 - 21:35

Com tots els polítics, Laura Borràs té l'habilitat de no contestar a les preguntes que se li formulen i desviar l'atenció cap a altres persones. I, clar, quan no hi han preguntes pactades, pateix enormement.

#30 Baijal, Barcino, 19/08/2022 - 10:55

Pregunta.... El Dalma..ta de la Borrás, al finalizar la entrevista, cojió de la muñeca, encerró en un despacho y amenazó "cariñosamente" a la entrevistadora?... Modo Junts style?.

#29 Antonio, Hospitalet de Llobregat, 19/08/2022 - 08:51

Cuando dicen "MHP" Laura Borras, las siglas se deben interpretar en castellano ¿no? . Sería "La Muy.....H...de ....P".

#28 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 18/08/2022 - 21:44

Soy una taza, una tetera, una cuchara y dos Puigdemonts.