Publicitat
Comunicació · 22 de Març de 2022. 17:59h.

Retrets de Borràs a una presentadora de TV3

"Fa afirmacions que les treu de context i les dóna per bones"

Retrets de Borràs a una presentadora de TV3

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha retret a la presentadora d'Els matins de TV3, Lídia Heredia, que "treu afirmacions de context i les dóna per bones". Això ha succeït en un moment de l'entrevista d'aquest dimarts després que la periodista li hagi remarcat que en la interlocutòria "se cita una persona que li va dir que hi havia una altra manera" de fer les contractacions quan estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes.

Borràs li ha contestat que "sé que és molt temptador, tothom porta un fiscal a dins, tothom porta un jutge a dins, tothom es pot permetre la voluntat de fer judicis...", però Heredia li ha replicat que "aquí només fem preguntes" i li ha recordat que "hi ha un informe del 2020 de la Sindicatura de Comptes que també assenyala dos contractes que vulneren la llei del sector".

"No, no, no; vostè està fent afirmacions que les treu de context i les dóna per bones" i ha lamentat que "vostè em fa aquestes preguntes donant-li veracitat a aquesta situació que, segons Borràs, "és una persecució política".

Laura Borràs també ha criticat que Lídia Heredia li hagi preguntat per l'article 25.4 del reglament i sobre "què farà si l'acaben suspenent de drets i deures". "Abans m'estava avançant escenaris judicials i ara me n'està avançant d'escenaris polítics... Jo no em sento interpel·lada per aquest article perquè no he comès cap delicte", ha conclòs.

Després de l'entrevista, Laura Borràs ha compartit un tuit que criticava la tertúlia posterior a la seva entrevista formada per Isabel García Pagán, subdirectora de La Vanguardia; Arturo Puente, periodista d'elDiario.es; i Carmen Juan, subdirectora de Julia en la Onda d'Onda Cero. "Se us ha oblidat posar a algú que defensi la seva postura...", denunciava el tuit.

71142-tuit.jpg

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 23/03/2022 - 15:10

Por si alguien alberga dudas sobre la catadura moral de la Tatchenko amarilla: https://twitter.com/LauraBorras/status/1506068793180798981. El caso no ha sonado mucho por aquí: Yvan Colonna era un terrorista corso a quien un yihadista camerunés dio matarile en la cangrí hace un par de días. Naturalmente, ya han surgido nacionalconspiranoicos.

#17 Sergi Sergio, Barcelona, 23/03/2022 - 14:14

Estos jetas solo quieren su "Llibertat d'expresio" la suya y solo la suya.

#16 joan, manresa, 23/03/2022 - 12:22

Des de " Can Mingo",tanquem ya la paradeta , es tard i vol ploure.--Alguna cosa cosa está canviant..corren mals aires., i el gran castell fet es comença a desmoronar..ya el comencen abandonar els grans pendons..,el poble en bona part ya fa temps que en varen sortir.,dintre poc en sortiran mes..la Sra. Borràs ,ya te el pando preparat..RAM..PLATA

#15 Vigatano, Vic, 23/03/2022 - 11:30

No se quejan cuando todos los asistentes a la tertulia son de los suyos!

#14 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/03/2022 - 11:11

El contexto de la Borras .......... es explicar a la Justicia
........... su especial relacion económica

...... con su colegui camello traficante, ahora en prisión. Sera divertido.