Publicitat
Comunicació · 3 de Febrer de 2021. 13:36h.

Ricard Ustrell dóna lliçons

Convida un presentador de teve.cat per retreure-li "delictes d'odi"

El programa Planta Baixa de TV3, que presenta Ricard Ustrell, va convidar dimarts passat el també presentador Sergi Àlex, per parlar de l’Opina Youth, l’espai que aquest presenta a Teve.cat. Ustrell va ‘renyar’ el seu company i va deixar clar que ell mai no faria la seva feina.

El presentador de TV3 li va retreure que pel programa de teve.cat “hi passa tothom, fins i tot l’extremadreta”. També el va acusar de no ser “neutre” i de permetre “discursos d’odi”.

Sergi Àlex va reivindicar que en el seu programa es dóna “veu a tothom” però Ustrell va replicar que “la pluralitat no és innocent”. “Tu com a periodista estàs contribuent al coneixement general”, va argumentar, a més d’etzibar-li que “no sé massa que en treus tu com a director d’aquest programa de fer una cosa així”.

També va assegurar que a l’esmentat espai “els delictes d’odi queden impunes”. Sergi Àlex va replicar que “jo no contribueixo a cap delicte d’odi”. “En el moment que els convides… el criteri periodístic és una fal·làcia, és un criteri polític, tu tries qui ve i qui no ve”, li va retreure Ustrell.

El presentador de l’Opina Youth va reivindicar que “estem fent un programa que aposta pels joves, que aposta per donar veu a tothom. Això que s’està dient aquí que només es dona veu a l’extremadreta és absolutament fals”.

Ustrell va sentenciar aleshores que calen programes que representin “el màxim de sensibilitats polítiques. Ara, l’extremadreta i com li doneu veu en aquest programa ja et dic jo que amb mi almenys no hi comptin”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Genís, Barcelona, 04/02/2021 - 13:22

Els que no són neutres són precisament els de TV3 que per exemple donen veu a VOX i en canvi no a partits que serien de la mateixa línia com el FNC. Si es fan dir periodistes que s'ho facin mirar. Com a ciutadans tenim el dret a la informació però no es pot censurar directament perquè ells creuen que no està bé. Tracten a la societat com si fos

#19 Tirant, Begur, 04/02/2021 - 08:54

Doncs ala, tots a fer com TV3 només donem veu a l'independentisme, tècnica de l'astrus els pensaments contraris si no els mostrem no existeixen. Serà millor mostrar totes les veus, encara que no ens agradi existeixen i se'ls ha d'escoltar, quins periodistes de tan baix nivell tenen a TV3.

#19.1 Genís, Barcelona, 04/02/2021 - 13:23

També donen veu a VOX, tot i que suposo que això ja els hi dona joc

#18 Barcelona, Barcelona, 04/02/2021 - 00:00

La declaració d'Ustrell és per blanquejar l'extremadreta indepe; aquella que ell sí eligeix mentre censura les opcions constitucionalistes, que moltes vegades, ell també, eligeix anomenar-les d'extremadreta no elegible.

#17 un ciutadà, palau plegamans, 03/02/2021 - 22:05

no coincideixo en absolut amb la prepotència del nen aquest amb barba. això sí, veritat com a temple:
"el criteri periodístic és una fal·làcia, és un criteri polític, tu tries qui ve i qui no ve"... i això que ho digui dins teleprocés en fa el retrat més clar que mai s'havia pogut fer des de dins.

#16 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/02/2021 - 21:41

Una cosa tengo clara, si todavia viviera el Doctor Goebels TV3% seria sin duda su televisión favorita.