Publicitat
Comunicació · 27 de Maig de 2020. 21:24h.

Ricard Ustrell qüestiona que ERC construeixi República

“S'ha demostrat que no perquè totes les gestions han passat per l'aval de Madrid”

El periodista Ricard Ustrell ha qüestionat al vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia, Pere Aragonès, que ERC hagi construït República durant la gestió de la pandèmia de la Covid- 19, perquè “totes les gestions han passat per l'aval de Madrid”.

“Em deia que estan construint República, perdoni que li qüestioni, entenc que pot parlar de valors republicans o de valor independentistes, però construir República s'ha demostrat que no perquè totes les gestions han passat per l'aval de Madrid”, li ha dit el director i presentador del programa 'Planta Baixa' de TV3.

Aragonès ha replicat que la “recentralització” de l'Estat espanyol durant l'estat d'alarma “ens reafirma en la necessitat de voler decidir per nosaltres mateixos”. Ustrell ha tornat a intervenir per dir-li que “la voluntat l'entenc, però vostè ha dit que estan fent República”.

El vicepresident del Govern ha respost que tenen “la voluntat i el compromís”. “I el compromís es fa sumant grans majories, dirigint-nos al conjunt de la població i explicant-ho a nivell internacional”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Juan Jose García, Cunit, 29/05/2020 - 23:10

Hombre,algo han hecho,porque las empresas se siguen marchando.

#6 Timbaler , Bcn, 28/05/2020 - 22:14

“Decidir per nosaltres mateixos “ da como resultado en el tema de la desescalada el merdé de las áreas de Salud en Barcelona.
Deplorable

#4 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 27/05/2020 - 23:35

Para fer república el único aval que vale es el de tv3%.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/05/2020 - 23:18

No es que el servicial Ustrell s´ho cregui o s´ho deixi de creure, aixo es indiferent. Ell es un professional de la cosa i no necesita creure en res ni en ningu mes que en aquells que l´han fet milionari que son els mateixos que l´han fet dir en public i a La Seva el que mes pot putejar electoralment als enemics del seu amo, La Horxatera, i tot el

#2 El Sifoner, Castelló, 27/05/2020 - 22:05

No pasa nada, si ERC no hace republica es porque el encargo en realidad lo tiene JXCat que por medio del ciudadano Torra, consigue poner pancarta en el balcon y ademas da consejos al gobierno central de España.