Publicitat
Comunicació · 22 de Juliol de 2018. 14:13h.

Ricard Ustrell sense fer sang

"Em sap molt de greu que l’any vinent el meu equip no pugui continuar"

El fins ara periodista de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell, s’ha acomiadat d’els oients d’El Suplement amb un “brindis per la dignitat”. Ustrell també ha reivindicat que tant a ell com al seu equip “la llibertat ens fa feliços”.

La marxa del periodista de Catalunya Ràdio, que no ha presentat els darrers programes per estar de baixa mèdica, ha estat polèmica arran del seu enfrontament amb el director de l’emissora, Saül Gordillo.  El periodista Roger Escapa, que també havia treballat a El suplement, serà el seu substitut.

Ustrell ha remarcat que “estic molt agraït a les oportunitats que m’ha donat Catalunya Ràdio i als seus professionals, però sobretot a l’equip d’El Suplement”. “, però estic segur que trobaran el que es proposin”, ha afegit.

Tot seguit ha volgut fer tres brindis: el primer per Pere Tàpies, el segon pels oients i el tercer “per la dignitat”. Ustrell ha deixat clar finalment que “no ens aturarem, la llibertat ens fa feliços”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ramon, Barcelona, 22/07/2018 - 19:36

Els oients fidels del Suplement ens mereixíem la veritat. Però com que ha d'anar a treballar a TV3 no explicarà el que li ha passat amb Escapa i Gordillo i també amb la Sra Terribas. La veritat al final sempre surt temps al temps.
CCMA investigui tot millor i faci uns Mitjans lliures i competents amb RAC1 , SEMPRE, Força!

#3 Zoy Jo, El Vendrell, 22/07/2018 - 17:30

Es fabuloso no tener que trabajar y tener dinero. Si no ¿Cuál es la libertad de la que habla? Mucha dignidad, mucha libertad pero al final la vida son intereses, no he hablado la profesional, la vida en general. El bibo al bollo y el muerto al oyo. Me lo dijo Titina, diminutivo de Zoyvividora o devorado de la taleguera de Peligros.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/07/2018 - 15:27

Patriota que ja no vola, patriota a la caçola

Per la Patria no hi ha contratemps insuperables. Que corri l´escalafó.

No sera per talent pendent de desti..

#1 Chris, Lleida, 22/07/2018 - 14:35

acomiadar-se de Catalunya Radio parlant de la felicitat de ser lliure. Missatge rebut.