Publicitat

Els treballadors denuncien "l'etapa més fosca dels seus gairebé 33 anys d'història"

RIP per Ràdio 4

Protesta dels treballadors de Ràdio 4 a la seu del PSC, en una imatge d'arxiu

En compliment del resultat de la votació de l'assemblea de treballadors de Ràdio 4 celebrada el passat 27 d'agost, el Comitè d'Empresa recolza la decisió de presentar una petició de dimissió a la Direcció actual, amb els següents arguments: "A partir de l’11 de setembre, Ràdio 4 entrarà en l’etapa més fosca dels seus gairebé 33 anys d’història. La seva programació ha quedat reduïda a només dos espais diaris d’elaboració externa. En els últims mesos l’emissora ha perdut la seva personalitat i en paral·lel bona part de la seva plantilla i col·laboradors. Ràdio 4 lamentablement ha deixat de ser una oferta generalista, actual i competitiva dins el panorama radiofònic català, per centrar-se en l’oferta musical".

Denuncien que "aquesta situació, fruit en part de la reestructuració de RTVE ha comptat des del primer moment amb la complicitat de la direcció encapçalada a Barcelona per Montserrat Melià, malgrat els advertiments, denuncies i oposició constant dels seus professionals. L’escassetat de mitjans ha fet forat, i la manca de projecte ha acabat contaminant-t’ho tot".

En aquets sentit, el Comitè d'Empresa manifesta que "al capdavant del vaixell, als treballadors ens hagués agradat tenir una direcció amb empenta, lluitadora i decidida per buscar una sortida digne i que alhora hagués batallat pels nostres llocs de treball en nombre i qualitat. Lluny d’aquesta actitud només hem vist una simple acceptació i execució de les ordres arribades de Madrid amb l’únic objectiu de mantenir la cadira, arrodonit amb una programació que per barata ha estat acceptada. Nosaltres i els qui ens han precedit en la lluita, no volíem salvar Ràdio 4 per acabar fent programació un total de 6 hores al dia".

Els representants dels treballadors de Ràdio 4, arribat aquest punt, "no poden admetre el desmantellament de la nostra emissora sense fer sentir la nostra veu. És per aquest motiu, que creiem urgent fer pública la petició de dimissió de Melià i el seu equip, responsables directes de la nostra defunció". 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fermí Frapat de Bellaombra i Aufranyí, Hospitalet de Pierola, 09/09/2009 - 14:52

És normal, aquesta gent d'esquerres són partidaris de l'eutanàsia passiva. Ràdio 4 ja fa temps que es morta perquè de fa anys se la va deixant morir. I a cada bugada ha perdut un llençol

#2 Marc Martínez, BCN, 09/09/2009 - 13:49

Aviat, tota persona que visqui a Catalunya, entendrà que no pot votar a partit que van contra tot allò que coneix. Viure a Catalunya i votar partits anticatalans com PP o PSOE és com menjar verí.

#1 Pep, Barcelona, 09/09/2009 - 12:38

Qui us penseu que son el PSC-PSOE ?, encara creieu en l'amic Zapatero ?, encar creieu en el Montilla ?. Aixo son els governs d'esquerra !!!