Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2014. 17:07h.

Risto Mejide qüestiona la imparcialitat de TV3

"L’altre dia vaig atrapar un moment en què no es parlava de la independència"

Risto Mejide qüestiona la imparcialitat de TV3

Mejide, amb Monegal, en una entrevista a TV3

El publicista Risto Mejide, en un article a El Periódico, ironitza sobre l'independentisme de TV3 i Catalunya Ràdio. "Tampoc sé de què es queixa el Wall Street Journal. Aquí no hi ha adoctrinament propagandístic de cap mena. Què dius".

"L’altre dia vaig atrapar un moment en què no es parlava de la independència de Catalunya a TV-3. Sortia la jamaicana Chus Lampreave anunciant un llevagreixos. I a Catalunya Ràdio acaben d’utilitzar el fus horari espanyol per donar l’hora, però tranquils que un becari ha sortit de seguida al pas per atribuir-se l’error públicament, al mateix temps que sostenia entre les seves natges L’Auca del Senyor Esteve i un mosso li tatuava una estelada en cada mugró", ironitza.

"Els mitjans públics catalans, els que paguem tots els ciutadans, són un exemple d’imparcialitat i rigor pel que fa a la cobertura informativa. El que passa és que han deixat de passar coses en la resta del planeta, s’han cancel·lat els esdeveniments, l’activitat, tot soroll i fins i tot la respiració per poder atendre així l’assumpte realment important, que és l’assumpte català", afegeix.

"Tots els governs estan pendents a veure què decidim nosaltres el 9N, de si podrem fer o no la pregunta, si seran una o dues preguntes, de l’endemà, de les cartes de Mas, de les respostes de Barroso", indica.

"I aquí també, eh, no creguis. Les 624.872 persones inscrites a les oficines d’ocupació de Catalunya estan realment preocupades per la independència. Escolti, busco feina, però si em deixen triar, prefereixo un estat independent, que m’han dit que així ens menjarem com a mínim els mocs. També els empresaris. Estan –gairebé– tots callats perquè la pela és la pela. Oi que sí".

"I mentre passa tot això, el nostre President segueix mostrant les seves millors cartes amb un domini de l’anglès escrit que ni Annie Bottle. Si Shakespeare i Cervantes aixequessin el cap, se suïcidaven a base de relaxing cups".

"No es preocupi, President. Vostè a la seva. Segueixi escrivint, hi ha milers de segells, alguns fins i tot amb la cara d’un monarca. El més important és que el món s’assabenti que vostè té una epístola. I que no dubtarà a fer-la servir. Mira, com Froilà", conclou.

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#64 BEJOTA, BCN, 15/01/2014 - 19:16

RISTO:TV3 ÉS UN MEDIO SUBVENCIONADO HASTA LAS CEJAS PARA CREAR ODIO CONTRA LO ESPAÑOL.ESPERO QUE LA CRISIS ,LO ENVIE A LA PAPELERA COMO A TV 9 .

#63 Olga, Madrid, 14/01/2014 - 18:59

Creo que todas las televisiones tendrían que ser imparciales, dar noticias y punto

#62 Jaume, Sabadell, 14/01/2014 - 18:10

Risto Mejide i rigor no són pas bona parella de ball...

#61 anna, girona, 14/01/2014 - 14:19

Lo de TV3 és escandalós!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#60 monica, bcn, 14/01/2014 - 14:11

Allà no saben el que és ser objectius!!!