Publicitat
Comunicació · 2 de Març de 2021. 18:18h.

Risto repassa la portaveu d'Arran

"Em fa vergonya en el que esteu convertint Barcelona"

El presentador del programa Todo es mentira de Cuatro, Risto Mejide, ha entrevistat a la portaveu d'Arran, Adriana Roca, després de dotze dies seguits d'aldarulls a Barcelona i en altres punts de Catalunya, i cap al final de la conversa li ha retret que insinui que els Mossos d'Esquadra vulguin treue ulls dels manifestants. "Em fa vergonya en el que esteu convertint Barcelona", li ha retret.

Mejide ha apuntat que "la manera d'estar cabrejat no és llançar-te al carrer i arrasar amb aparadors" i li ha remarcat que "amb això mai ens tindràs de la teva part". "La violència és condemnable aquí i on sigui", ha defensat.

A més, ha assenyalat que "l'ús de la força legítim és de les forces i cossos de seguradad de l'Estat i qui se salti això es pot portar algun pal". "És la garantia democràtica perquè els violents no prenguin el carrer com esteu fent a Barcelona i em fa vergonya en el que esteu convertint Barcelona".

El presentador ha afegit que "em fa vergonya que hi hagi joves com vosaltres, que no representeu a la joventut de Catalunya, que estigueu embolicant la que esteu embolicant a Catalunya" i ha sentenciat: "No mereixeu ni la terra que trepitgeu!".

Roca li ha tirat en cara "aquesta lliçó", però Risto li ha replicat que "la lliçó espero que te la de la vida, jo no sóc qui per donar-te lliçons". "Em sembla lamentable, em sembla vergonyós el que esteu fent. I ara que tinc l'oportunitat de dir-t'ho a la cara t'ho estic dient tal qual. No hi ha causa que pugui sustentar la violència", ha subratllat.

El presentador ha dit que "em sembla tan vergonyós tot que no puc més" i ha defensat que el programa de cobertura da a la legalitat ia la democràcia". "Per això Esquerra ha estat en aquest plató perquè és gent que defensa les seves idees de manera pacífica. Vosaltres mereixeu el que teniu".

Finalment, la portaveu de la formació vinculada a la CUP s'ha queixat que "els mitjans apunten i la policia dispara", però Risto Mejide li ha contestat que "ja tens el teu eslògan per a aquesta tarda".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#39 Bravo !, Tarragona, 03/03/2021 - 17:30

Molt bé, quina colla de descerebrats, i els que els hi riuen les gràcies o els entenen des de les institucions, uns altres que tal.

I la gent votant a uns i altres.

Si aquests són els nostres representants, quin nivell com a societat. Com ens hem anat degradant gràcies al suport i complicitat dels que passaven per intel·ligents.


#37 Sergi Sergio, Barcelona, 03/03/2021 - 14:49

Arran es una organizacion de violencia callejera, terrorismo urbano, fomentan la violencia, apoyan la violencia, practican el vandalismo y son violentos, delincuentes vestidos de activistas antisistema, deben pagar todos los destrozos hasta el ultimo centimo de euro.

#36 Gloria, Badalona, 03/03/2021 - 14:29

En el fondo da hasta pena la tal Adriana. Su mundo es totalmente gris, lleno de odio y rodeada de piedras y cristales rotos. Difícilmente encontrará a una pareja que la haga feliz porque convivir con un ser como ella tiene que ser muy cuesta arriba.

#35 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 03/03/2021 - 12:46

Voy a poner un ejemplo: Imaginemos que la gente de bien decidimos hacer lo mismo que hacen ellos. Averiguamos el domicilio de Ariana Roca y nos desplazamos allí para dejar su morada a trocitos como hacen ellos con Barcelona. ¿No se si esta revolucionaria de bolsillo soltaría las mismas memeces que suelta ahora ?

#34 Vulembutá, Barcelona, 03/03/2021 - 12:45

¡Caramba! Que bellezón.....

#34.1 La Mare Superiora, Guernsey, 03/03/2021 - 15:14

Gràcies,jijijijijijiii.