Publicitat
Comunicació · 6 de Febrer de 2020. 08:43h.

Riurà bé qui riurà darrer

Toni Soler i Jair Domínguez s'agafen a broma la denúncia de fiscalia per injúries greus

Els presentadors del programa Està passant de TV3 s'han agafat a broma la denúncia de la fiscalia contra Toni Soler, Jair Domínguez i Magí Garcia per haver comparat els Mossos amb gossos. El programa ha començat amb una careta de plena de gossos i amb dos gossos als seients de Soler i Domínguez fent-ne broma: "Jo no vull anar a la presó. Necessito sortir al carrer tres cops al dia".

En un altre moment del programa, els presentadors també fan referència a la denúncia de la fiscalia, que considera que comparar la policia amb els gossos pot ser un d'injúries greus contra els cossos i forces de seguretat.

Soler explica que "no ens ha arribat cap sobre, però es veu que la fiscalia ens ha denunciat per l'acudit que es va fer en aquest programa sobre els Mossos". Domínguez exposa que "si he de pringar per fer un acudit endavant, però jo no el vaig fer". "Que hi vagi el Magí, que és l'autor material", afegeix.

En aquest sentit, proposa que "Magí, a la presó; tu, a l'exili; i jo em sacrifico i em quedo lliure per gestionar la caixa de solidaritat". "Qui gestionarà els sopars grocs?"; s'ha preguntat en un paral·lelisme amb el procés.

Finalment, els presentadors han fet referència a la Fiscal General de l'Estat, Dolores Delgado, i li han enviat una "forta abraçada". "L'estimem", han conclòs després de recordar el que va dir Pedro Sánchez sobre la fiscalia.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#10 OtgerCataló, BCN, 07/02/2020 - 12:37

No los notais un poco cagats? De momento uno ya señala a otro. "No fui yo señoría, fueron los voluntarios" , Mas dixit.

#9 Sarah, Tabarnia, 06/02/2020 - 16:25

Pero mira que llegan a ser graciosos, eh? ¡Que nivelazo, qué sentido del humor! Sus madres se deben partir de la risa.

#8 Cris, Barcelona , 06/02/2020 - 14:43

Si como mucho les van a poner una multa económica y dinero les sobra. Como no se van a reír? A esta gente, no les desestabiliza nada que tenga que ver con la pasta.

#7 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 06/02/2020 - 11:34

Puestos a reír, a ver quién ríe el último.

#6 Bollycao, Samarkanda, 06/02/2020 - 10:31

Propaganda de guerra