Comunicació · 5 d'Abril de 2019. 15:02h.

Rivera repta Sanchis

“El convido a un cara a cara: posi vostè data i hora”

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha reptat el director de TV3, Vicent Sanchis, a celebrar un cara a cara perquè defensi que “no manipulen” i que la televisió pública catalana “és exemplar”. El dirigent de la formació taronja li ha enviat un missatge a Sanchis a través de twitter, després que el director de la cadena hagi anunciat “diferents querelles” contra ell.

“El convido a un cara a cara, a un debat, posi vostè data i hora perquè mantingui que vostè sempre diu la veritat, que no manipulen, que TV3 és exemplar, i perquè jo pugui explicar tots els exemples de manipulació que vostè ha fet en els últims anys. L'espero al plató”, ha manifestat Rivera.

També li ha avisat que si arriba a ser president del Govern espanyol li retirarà qualsevol subvenció si continua “insultant el poble espanyol”. “Pregui perquè segueixi Sánchez, perquè si jo sóc president, si segueix insultant al poble espanyol no rebran ni un euro de diners públics”, ha asseverat.

El líder i Cs ha recordat que “un presentador de TV3 va insultar Inés Arrimadas”, “vostès es van mofar d'Enric Millo per donar un ronyó a la seva dona”, “van anomenar extrema dreta als convocants de la gran manifestació constitucionalista del 8 d'octubre”, i “fins i tot arriben a cremar constitucions a un plató de TV3”. “Si segueix sostenint que tot això no és manipular, querelli's contra mi”, ha reblat.

Albert Rivera, entrevistat per Lídia Heredia a 'Els Matins'
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Josep, Bcn, 05/04/2019 - 19:26

Muy bien. Albert

#11 Tom, Barcelona, 05/04/2019 - 18:50

Grande Albert! Mételes caña a estos na-zis de tv3%, y cierrala cuando seas presidente para que dejen de inundar de odio y de mentiras a la gente que la ve a diario. Son la peor vergüenza entre los medios del mundo occidental. No son más que los transmisores de la peste amarilla. Que asco dan!!!!

#10 Neferu, Barcelona, 05/04/2019 - 17:52

Claro y conciso. Bravo C's. Y muy buena la idea del cara a cara aunque creo que tendrá que esperar sentado a Sanchís, pues sabedor de que lo va a perder, no aceptará el reto.

#9 Albert, Bcn, 05/04/2019 - 17:33

En Rivera està malalt d'odi i rancúnia. El que vol desitja i pel qual té somnis humits tothom ho sap.....

#9.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2019 - 18:07

Hombre, que hableis vosotros de odio y rencor cuando lleváis un siglo de las dos cosas es para mear y no echar gota. Dejad de miraros el omblligo y miraros al espejo.

#9.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/04/2019 - 21:23

Muy bien Albert. Si Rivera solo es alguien lleno de odio entonces a Sanchís le será muy fácil rebatirle sus argumentos y por tanto seguro que acepta el debate ¿Verdad? Me parece a mí que va a ser que no.

#9.3 Neferu, Barcelona, 06/04/2019 - 11:16

Albert Bcn. El que tú, vosotros, acuséis a alguien de hablar con odio o de fomentarlo, nos dice a qué grado de cinismo y poca vergüenza habéis llegado. Vosotros, los procesistas sois quienes habéis roto la baraja de la democracia enfrentando con ello a familias y amistades de muchos años.

#8 Jos, VNG (Ghost Republic), 05/04/2019 - 17:20

El Sanchís només vol debats amb la colla de TV3. Fora d'allà no dura un cara a cara.
Encara recorda l'entrevista amb l'Arrimadas, que va fer el pocapena.