Publicitat
Comunicació · 7 de Setembre de 2009. 08:23h.

Roger de Gràcia presentarà 'Bocamoll'

El programa de TV3 sobre la llengua i la cultura catalanes

Roger de Gràcia presentarà 'Bocamoll'

Roger de Gràcia, al centre, presentarà Bocamoll

Roger de Gràcia presenta el programa “Bocamoll” a partir de dilluns. El concurs sobre la llengua i cultura catalanes estarà en antena de dilluns a divendres a les 19.25. Sílvia Pons n'és la directora. L'espai es va posar en marxa el 10 de desembre del 2007.

Roger de Gràcia és ja una cara coneguda de TV3, on ha presentat programes com “OIKmntns?”, “Caçadors de paraules” i “Objectiu Pastorets”, i ha participat en “La columna”, “Nit vint-i-cinc”, “La nit del cor” del 2007”, “La Marató de TV3” i “La setmana de TV3” sobre la lectura, entre d’altres.

 El programa juga, sobretot, amb la llengua i la cultura catalanes amb "una finalitat amena, lúdica i divertida". Dóna una "visió oberta que combina temes locals i temes internacionals, urbans i rurals, moderns i tradicionals. Conté una gran varietat de proves que requereixen agilitat, rapidesa i ganes de passar-s’ho molt bé".

"Utilitza els recursos i el llenguatge audiovisual estàndard, remarca la funció lúdica de la llengua, potencia la participació activa dels espectadors i mostra una imatge moderna adaptada als nous temps, tant en look com en continguts (sms, música, argot ...)", explica TV3.

Els concursants són d’edats i formació diferents i la procedència geogràfica i lingüística és molt variada, la qual cosa "enriqueix el concurs". Un dels avantatges del concurs és que els continguts són aptes "per a un ampli perfil de concursants, i això permet una gran diversitat de participació".

A través de la pàgina web també es pot jugar. La web conté totes les proves i ofereix  la possibilitat de jugar de manera individual o de manera col·lectiva en xarxa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat