Publicitat
Comunicació · 24 d'Agost de 2012. 09:33h.

Roncero diu que les dones estan millor "callades"

Li diu a Carme Barceló que "les dones quan estan callades, donen gust"

El periodista Tomás Roncero ha entrat al plató de 'Punto Pelota' (Intereconomía) i s'ha dirigit a Carme Barceló, que estava en directe des de Barcleona, per dir-li que les dones estan millor "callades". Aquest comentari arriba uns dies després que l'exàrbitre Joaquín Ramos Marcos li digués a la periodista catalana que "m'ha de dir una senyoreta o senyora el que ha de fer un jugador?

Roncero, abans de fer el comentari masclista, ha dit que "no em posaré com Ramos Marcos" i tot seguit ha afegit que "les dones quan estan callades, donen gust, de veritat". La periodista de Mundo Deportivo Cristina Cubero li ha retret el comentari: "Tomàs, fot el camp va, fot el camp. No està a la teva alçada això".

Llavors li han demanat a Roncero que rectifiqués el seu comentari i el periodista ha assegurat que només es referia a Carme Barceló. "Home, gràcies. Gràcies Tomàs, ho acabes d'arreglar. Doncs et diré una cosa. Tu calladet no saps el que guanyes, perquè per dir la quantitat de bestieses que dius al cap del dia …", ha replicat la periodista catalana.

Després del programa, el periodista ha demanat disculpes pel seu comentari des del seu perfil de Twitter. "Demano disculpes per dir 'les dones millor callades'. Ni és el meu estil ni ho penso. Respecto molt les dones, començant per la meva mare", ha manifestat.

Roncero, en un moment del programa
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 25/08/2012 - 06:32

Roncero , per alguns homes tambe estaria molt bé estubieran calladitos abans de dir tonteries com les que dius tu he .

#24 Bissou, Bcn, 25/08/2012 - 00:50

Però, algú dubta que no és una gran veritat que les dones, si calladetes, millor? Una altre gran veritat transmesa desde generacions entre catalans, d'avís a fills, a nets..."Noi, troba una que sigui neta i prima, que de brutes i grosses ja s'en tornen!" Seny i saviesa catalana. Som i serem!

#23 Alícia, BCN, 25/08/2012 - 00:49

La que vostè diu és el mateix "albortodemona" que diria l'Ostos, quan parla que quan està calladeta.

#22 Pimpollo, Vic, 24/08/2012 - 22:19

Lo de que el simple hecho de ser mujer merezca respeto es una memez! Existen infinidad de mujeres que no merecen respeto alguno. algunas, incluso son dignas de lástima, como Barceló

#21 Jim, bcn, 24/08/2012 - 19:04

Doncs és una barbaritat masclista, però mirant la notícia del costat cobra una mica de sentit...