Publicitat
Comunicació · 31 de Maig de 2015. 12:28h.

Roncero: "Un manxec treballa i calla"

Tensió a 'El Chiringuito de Jugones' per la xiulada a l'himne espanyol

Roncero: "Un manxec treballa i calla"

Roncero, en un moment del programa

El periodista Tomás Roncero, que ha aparegut al Chiringuto amb la samarreta de la Selecció espanyola, s'ha mostrat indignat i "fins als nassos" per la xiulada a l'himne d'Espanya a la final entre Athletic Club i FC Barcelona al Camp Nou.

Roncero, durant le programa, se les ha tingut amb la periodista catalana Carme Barceló, que ha recordat que els seus pares només es podien expressar lliurement quan anaven al camp de Les Corts. "Tu no estàs en un país lliure? M'estàs dient que a Catalunya no hi ha llibertat per manifestar-se? M'estàs dient que teniu opressió?", ha explotat el tertulià.

"Va home -ha continuat-, deixeu d'enganyar la gent! Opressió tindran els manxecs, que tenen menys avantatges fiscals que vosaltres. Un manxec treballa i calla. I a Extremadura. I a Andalusia".

“Estic fins al capdamunt! Quina opressió? Vas a Catalunya i la gent és collonuda, és estupenda i teniu des dels Jocs Olímpics, pagat pels espanyols, unes instal·lacions i una ciutat preciosa. De què us queixeu? Quina opressió? La gent surt al carrer i vota el que vol”, ha reblat.

La tertuliana del programa “mai he pitat mai un himne”, però ha defensat que “xiular no és insultar, no és xenòfob”. “Visca la llibertat d’expressió i ha demanat que “s’hauria de pensar per què es pita”. 

Finalment, Tomás Roncero ha afegit que “els que estem en aquesta part del riu, segurament quan s'escolti l'himne d'Euskadi oEls Segadors, ens quedarem callats. La gent ben educada no xiula himnes”. "Si no els hi agrada i motiva la Copa del Rei d'Espanya, que no s'haguessin presentat”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#26 Guinyol del bo! quin titella més arquetípic!, Mollerusa, 02/06/2015 - 17:15

Jo crec que En Ronsero és realment un representant genuí del que és Espanya:
¡¡¡¡Y no hase falta desir mas!!!!
Com diu en Raimon "nosaltres no som de eixe mon"
¡que se'l quedin!
!!!!!ADEEEEEEEEEEUUUUUUUUU!!!!!!!!!

#24 david, pamplona, 01/06/2015 - 11:29

ese roncero es el mundo al revés. Ventajas fiscales en Cataluña. Vamos o está pirado o es malo, malo, malo. Los manchegos pagar los juegos olímpicos? con qué dinero? quien ha pagado y callado, hasta ahora, espero, han sido los catalanes!

#24.1 Santiago, Mataró, 01/06/2015 - 16:56

Cataluña no paga nada, los impuestos los pagan las empresas y los ciudadanos de toda España, inepto !!. Y tú calla, que están en Navarra, con un cupo fiscal, que eso si que es una injusticia y una insolidaridad tremenda. Tendrías que meterte la lengua en un sitio antes de hablar. No te jode !

#24.2 david, pamplona, 02/06/2015 - 08:20

a ver mataronino, al menos de adopción, a ver, yo no callo; los navarros hacen bien en no pagar, para que se gasten su dinero en aves, aeropuertos, autopistas madrileñas, que no usa nadie, o para tanta tontería cospedaliana por decir algo.

#24.3 david, pamplona, 02/06/2015 - 08:23

y alemania, maratonino, cuando paga a las cc.aa. fallidas, lo hace con el dinero sí, de ciudadanos empresarios, etc, sí, pero ciudadanos, empresarios, etc que son alemanes, de alemania.Pos con Cataluña pasa igual; a aver, barrio sésamo, arriba, abajo, dcha, izda, dentro, fuera

#23 Meliq Salau, Reus, 01/06/2015 - 10:26

Ja s'han filtrat mesures que prendran les institucions hispàniques. Una que crida l'atenció és la del Tribunal Constitucional que redacta ja un dictamen establint que si n'hi haguessin més xiuladisses i un dels xiuladors ho demanés el vint-i-cinc per cent dels xiulets hauran de ser en castellà.

#22 Xevier, Salt, 01/06/2015 - 05:48

Roncero, no desvies la atención. Lo que te jode es que el Barsa ganara el triplete y el madriz se quedara en blanco como su camiseta!

#21 Josepe Hidalgo, Barcelona, 31/05/2015 - 21:59


A quienes ofenden los simbolos del equipo mas grande, La Nación,debería penársele sin derechos sociales como la Pensión, el Paro,la Baja por Enfermedad.
Las decisiones democráticas que conceden y garantizan libertades no son individuales.
Ofender en España sale gratis y el pais es muy maleducado.