Publicitat
Comunicació · 17 de Juliol de 2008. 16:25h.

Rosa Cullell acusa Antoni Bassas de manca de "pluralitat"

"No només política sinó també de gèneres, d’edats i de visions de la societat", afirma

Rosa Cullell acusa Antoni Bassas de manca de "pluralitat"

Rosa Cullell i Albert Sáez al Parlament

La directora general de la CCMA, Rosa Cullell, va justificar en la darrera comissió de control la no renovació d'Antoni Bassas per la seva manca de "pluralitat", segons les transcripcions a la que ha tingut accés aquest diari. Cullell va afirmar que tant ella com el director de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedas, "estàvem, en principi, disposats a renegociar-ho". La direcció va plantejar la renegociació en tres punts: "més pluralitat, no només política sinó també de gèneres, d’edats i de visions de la societat en la que vivim", "canvi de la franja horària de 6 a 11" i que l'espai Alguna pregunta més es replantegés perquè es fa just abans d’un altre programa que també té un to similar de broma, i no tant informatiu".

Cullell va insistir que "Bassas és un professional de gran nivell, que volem tots que continuï treballant amb nosaltres si és possible", però "va considerar inacceptables les propostes del director de la Ràdio", però va insistir que "és per decisió del senyor Bassas, eh? Nosaltres li vam proposar la renovació".

En la rèplica, la directora general va insistir que "el que es va demanar és pluralisme en tots els seus aspectes, no només polític" i que "no hi ha en cap cas una decisió política per part d’aquesta Direcció General". "El que sí li vull dir és que hi havia, en aquest programa del matí, una necessitat de renovació. L’audiència havia anat baixant a poc a poc, però era líder encara. Jo crec personalment que és millor fer els canvis quan ets líder, no quan les coses van malament".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 Igor21, Barcelona, 25/07/2008 - 17:30

Rosa Cullell es un submarino de la Caixa. Volia que treguessin al Sanuy de la tertulia dels dimarts. La Caixa ens oprimeix i ens roba amb AGBAR, ABERTIS, etc... i no admet disidents. Parla de pluralisme per disimular pero el tema va ser la Caixa i Sanuy.

#54 Raul, Igualada, 25/07/2008 - 12:57

Aixi que en Bassas no es va volguer afegir a la SECTA sociata. Molt be Antoni qui es bo sempre sera bo. I aquesta cullell perque no s'en va a dirigir el transit al fons del mar:

#53 oriol1970, BCN, 23/07/2008 - 09:31

Sra Cullell, voste (experta en l'art del trafic d'influencies) no es mes que una feixista progre al servei de PSC-PSOE, amb l'objectiu de controlar-ho tot, amanit com no, amb aquest buenismo patentat pel seu gran jefe i lider espiritual, Zapatero.

#52 pipe, bcn, 21/07/2008 - 20:57

Gracias montilla por el favor.te debemos una .

#51 Joan Martínez, Sant Joan Despí, 20/07/2008 - 12:24

Si en Bassas no tenia proves de que l'expulsió fos política, ara ja les té. S'ha de ser sectari per acusar en Bassas de manca de pluralitat.