Publicitat
Comunicació · 16 de Març de 2022. 10:34h.

"Rufián està sonat"

El director d'El Punt-Avui diu que ho està "realment"

"Rufián està sonat"

El director d'El Punt-Avui, Joan Vall Clara, considera que el portaveu d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, "no fa el paper de sonat polític. Ho és realment". "L'ha deixat sonat la seva immersió fulgurant en el món de la política institucional, i ara ja no té remei", ha sentenciat.

Vall Clara, en un article titulat "Estàs sonat, Rufián!", li retreu que "donés per bona una informació de les clavegueres de l'Estat que no ha estat contrastada i que forma part del relat de criminalització de l'independentisme".

El periodista manifesta que "no sé si ja estava sonat amb les 155 monedes de plata o si aquell episodi el va acabar de deixar sonat" i exposa que "el millor que pot passar és que realment el quadrin i el portin a Santako a guanyar-se les garrofes electorals davant de Núria Parlon".

Finalment, diu que Esquerra "no ha de patir pas per trobar vicaris que vulguin la rectoria de Madrid". "I aquest sonat d'en Rufián aquí, a Santako, a eixamplar la base. A veure si a picar pedra és tan bo com a fer-se el pinxo", sentencia.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#27 JOSEP , JXCAT ¿POR QUÈ NO TE CALLAS ?, 17/03/2022 - 19:58

Gabriel Rufián y E.R.C. , Provocan a JXCAT Per que estos trenquin el PACTE Marxin del Govern Català . De aquesta manera E.R.C. Tindria la porta oberta per tornar FER EL TRIPARTIT ,, E.R.C. , P.S.C. y EN COMUNPODEMOS ..Pero JXCAT Traga y seguira al Govern si el trenca perden molt .Sels acabaria la bona vida que porten ara .

#26 Patente de Lazy, Sin City Lazy, 17/03/2022 - 09:07

Johan Vall Clara que no te enteras, Rufian es un crack del independentismo al mismo nivel de Junqueras y Jordi Pujol.

#25 Hahahahh, Barcelona, 17/03/2022 - 08:47

Hahahhhhh allà va el mamporrero llaZi ben pagat

#24 Ateo, Tarragona-Tabarnia, 16/03/2022 - 23:27

Al final los indepes terminarán llamándose sinvergüenza unos a otros y todos tendrán razón.

#23 Fran, Calonge, 16/03/2022 - 19:43

Era vuestro deseo tener a un xarnego al mando de ERC y parece ser que ese xarnego con sus discursos pisotea a toda la derecha Burguesa Catalana. TENEIS VUESTRO MERECIDO