Publicitat
Comunicació · 8 de Novembre de 2019. 11:06h.

Rufián no va a TV3 perquè "està cansat"

Nuet al·lega que "ens repartim la feina"

El cap de llista d'ERC a les eleccions del 10-N, Gabriel Rufián, no ha anat a l'entrevista a Els matins de TV3 -sí que ha anat a Catalunya Ràdio-, malgrat que el programa havia anunciat la seva presència a través de Twitter. En comptes de Rufián, el partit ha enviat a Joan Josep Nuet, número tres de la llista.

El presentador del programa Pere Bosch, que substituïa aquest divendres a Lídia Heredia, ha recordat abans de començar l'entrevista que "havíem anunciat la presència de Rufián en aquest programa, però finament no ha pogut venir".

Nuet ha al·legat que no hi ha assistit "per temes d'agenda" i ha assenyalat que "ell està cansat pel que portem de campanya, no només aquesta sinó tot un període anterior, i ens anem repartint la feina".

El candidat d'Esquerra ha afegit que "tenim un equip i, per tant, tots intentem dir les mateixes coses". Bosch, per la seva banda, li ha replicat que "és un esgotament compartit, com a mínim, amb Pedro Sánchez".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAR que NO VOTARA EL 10-N , MOLTS TREBALLADORS PODEN ESTA MOLT CANSANTS PERO NO PARAN DE TREBALLAR DONEN LA CARA NO , 08/11/2019 - 19:34

Hos himaginais QUE TOTS ELS TREBALLADORS Li diguesin al seu jefe Mira avui no vindre a treballar per què estic cansant .EL Jefe diria DESCANSA NOI PERO NO VINGUIS MES A TREBALLAR .SI ESTA TAN CANSAT Que Abandoni la Politica GANDUL ,Sera que TV-3 ES MASA CATALANA PER EL QUES tan Andaluz y Español .Ja lo que faltava per sentir

#12 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 08/11/2019 - 14:17

Compréndanlo. El Sr Rufián estaba cansado porque aún sigue digiriendo la docena de churros que se metió entre pecho y espalda en la merienda del día anterior. En la historia de la zoología es el único perezoso que ha aprendido a sostenerse sobre dos patas.

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/11/2019 - 14:00

Al Colomines li posen les banyes, el Toni Soler fent el caragol, las Locas del Coño de la CUP a Madrit a fer turisme i atiparse durant 4 anys de cocidito i cochinillo a costa del regim del 78, el Rufian fent el Canovas del Castlillo i el Fray Botijo de LLedoners amenaçant i echando males de ojo a tort i a dret

Es fantastic i encara no s´ha acabat

#10 cata...queee, Montcada i Reixac, 08/11/2019 - 13:42

No entendo como ERC un partido tan saberanista puede tener tanta purria que reprsenten a las bases...Nuet..un colaboracionista,otro comunista palmero de los tantos que hay,el inefable amigo Rufian del Fondo,el socialista de pata Blava Enest Maragall...este tendrá información del PSC PSOE por un tubo...¡¡¡que pena que nivel más bajo¡¡¡

#9 Repartir la feina, Garruland, 08/11/2019 - 13:38

Sí Senyor, aixó de repartir la feina està ben pensat, un dia el Rufi diu una parida i l'endemà en Nuet en diu una altra.