Publicitat
Comunicació · 27 de Gener de 2010. 09:12h.

Sáez obre la porta a una Catalunya Ràdio sense publicitat

Proposa eliminar publicitat de Catalunya Ràdio contra els criteris d'ERC, que el va fer president de la CCMA

Sáez obre la porta a una Catalunya Ràdio sense publicitat

Sáez i Tresserras, durant l'acte

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Albert Sáez, va obrir la possibilitat d'eliminar la publicitat de Catalunya Ràdio, tal com a fet TVE. Sáez, en un acte a la Cambra de Comerç, va manifestar que "estem disposats a parlar-ho, però ben fet, assegurant els recursos que no obtindrà la ràdio pública del sector publicitari".

Sáez, que es president de la Corpo a proposta d'Esquerra, contra diu d'aquesta manera el partit que el va designar. En aquest sentit, el secretari general d'ERC, Joan Ridao, va criticar en el seu bloc el passat 9 de gener la Llei de l'Audiovisul impulsada pel PSOE, en considerar que "només té en compte els interessos dels grans operadors privats espanyols, i molt sovint espanyolistes, i consagra un model basat única i exclusivament en l’espanyol".

"Han començat amb les cadenes estatals, però els inspiradors de la llei ja s’han afanyat a reclamar que s'estengui a l'àmbit autonòmic per impedir que, entre d'altres, TV3, l’instrument audiovisual més potent amb què compten la llengua, la cultura i la nació catalanes, pugui continuar tenint ingressos publicitaris. I tot això, amb el sorprenent suport de CiU", lamentava Ridao.

També el diputat del PSC, Joan Ferran, ha advertit en el seu bloc "alerta pues, amigo Sáez, no vayamos a levantar expectativas que luego desgraciadamente no se puedan cumplir. La tele y la radio libre de cortes publicitarios son muy bellas pero también muy caras... y el horno no esta para bollos"

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 els de la crosta, volen una emis residual, 27/01/2010 - 15:10

els sociates volen ensorrar el català i la primera mida que prenen és ensorrar la Corpo en benefici de les privades d´ambit estatal que emiteixen anuncis en castellà

#3 Pedrita Manzanilla, Llinars de Rellinars, 27/01/2010 - 12:49

Som immensament provincians. Volem ser independents però el nostre cervell és espanyoldependent. Mirem què fa RTVE per saber que fer amb la Corpo, reivindiquem greuges comparatius amb altres comunitats per allò de les succesions, etc,. etc.

#2 Indigeta, Cipsel.la, 27/01/2010 - 11:35

Ben aviat hi haurá un altre Govern, nacionalista naturalment, que possará ordre a la C.C. de M.A. i podrem tornar a veure TV3 i escoltar Catràdio, lliure de crostes espanyolistes.

#1 Toni, Barcelona, 27/01/2010 - 09:54

http://davidgerbolesperez.blogspot.com/2010/01/otro-bochorno-politico.html