Publicitat
Comunicació · 9 d'Abril de 2019. 12:14h.

Sala-i-Martin diu que Víctor Amela és "molt mala persona"

L'economista titlla de "curt" el periodista de La Vanguardia

Sala-i-Martin diu que Víctor Amela és "molt mala persona"

L'economista i col·laborador habitual de TV3, Xavier Sala-i-Martin, ha titllat de "curt" i "mala persona" el periodista i escriptor Víctor Amela, arran d'un acudit que ha fet aquest de l'alcaldable de Junts per Catalunya, Quim Forn, que ha mostrat la seva intenció de sortir de la presó per a presidir una mesa electoral.  

La Junta Electoral ha citat Joaquim Forn per presidir una mesa electoral a les eleccions generals del 28 d’abril. Aquest diumenge, els seus familiars han donat a conèixer que quan van rebre la citació dimecres van presentar un escrit immediatament per demanar poder sortir de la presó i poder fer de president de mesa electoral del 28-A.

Arran d'aquest fet, el periodista de La Vanguardia i col·laborador de la Sexta al programa d'Alfons Arús ha escrit "èxits del procés: ser president... de mesa". Aquest comentari ha provocat un allau d'insults d'independentistes cap a Amela, que ha aclarit posteriorment que "no ric de ningú: constato un retrocés, un fracàs polític. Sóc autonomista. Des de 1978".


Un d'aquests insults ha estat de Sala-i-Martin, que li ha etzibat que "aquest tweet no només demostra que ets molt curt i que, encara que et pensis que ets graciós, no fots ni puta gràcia, sinó que també demostra que ets molt mala persona, Víctor".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#41 De-MAS-Cràzya, Barcelona (Lemmings Land), 11/02/2021 - 19:03

En pocos años, de seguir así, la expresión 'humor catalán' sustituirá a 'humor agrio'. Y en la entrada del diccionario se citarán como ejemplos a Xavier Sala-i-Martin, Toni Albà, Toni Soler, Jair Domínguez, Joel Joan, ...

#40 Oriol, BCN, 31/01/2021 - 19:13

La veritat és que si no s'hagués inventat Twitter no hi hauríem perdut gaire.

#38 lepero, Barcelona/Tabarnia, 10/04/2019 - 12:43

El ejemplo del Estado dentro del Reino que propone Tamames serían Urdangarin y Oriol Pujol.

#37 lepero, Barcelona/Tabarnia, 10/04/2019 - 12:36

Me voy a meter yo con Almela también. Publica hoy una entrevista masaje con Tamames, titulada “Es posible un Estado catalán dentro del Reino de España”. El entrevistado dice que estamos luchando bien contra la corrupción, y pone el ejemplo de Urdandarín. Me extraña que Almela no le haya contestado inmediatamente diciendo: y Oriol Pujol.

#36 emili rosiñol vidal, SABADELL, 10/04/2019 - 12:23

sala-i-martín, EL ECONOMISTA RECOGE FRASES DE SAPIENS , DEL ISRAELÍ HARARI, EN SU LIBRO
"economía en colors", sin citar, en reflexiones sobre el origen del dinero.

……...