Publicitat
Comunicació · 28 de Febrer de 2013. 17:29h.

Sala i Martin i Jaume Barberà se les tenen a Twitter

L'economista li retreu "insultar els rivals intel·lectuals" i el periodista de TV3 li recomana que vagi a les fonts "abans d'insultar"

Sala i Martin i Jaume Barberà se les tenen a Twitter

Una imatge de les piulades de Sala i Martin

L'economista Xavier Sala i Martin ha criticat la intervenció del periodista Jaume Barberà, a la tertúlia de RAC1, a través de diverses piulades al twitter. "Jaume Barberà diu a RAC1 que el liberalisme és una patologia! No. La patologia són els salvapàtries, els demagogs i els Robin Hood de pa sucat amb oli", ha assenyalat.

En una segona piulada, el catedràtic de la Universitat de Colúmbia ha afegit: "Molt bé Vicent Sanchis per parar els peus a un Jaume Barberà que insulta els rivals intel·lectuals, cosa indigna del gran periodista que és".

El director i presentador de Singulars a TV3 ha replicat que "no t'he volgut contestar en obert. Et demano, si us plau, que abans d'insultar vagis a les fonts, que és el que normalment fas". "He dit neoliberalisme. Que jo sàpiga, tu encara no consideres el mercat com a racionalitat política i/o per sobre de l'Estat", ha matisat.

"Jaume, no parlo de mi. Parlo de tu. Tu tens prou arguments com per no haver d'insultar. Ni als neo ni als paleoliberals", ha insistit l'economista. Barberà ha defensat que "saps perfectament que sóc dels que hagués deixat caure els bancs i portat els seus responsables als tribunals", a la qual cosa Sala i Martin ha afegit que "doncs en això estàs d'acord amb els neoliberals. Potser formes part de la "pandèmia"... O potser no són tan dolents com dius".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#14 Ramon, dona barbuda, de lluny se la saluda, 01/03/2013 - 18:30

Què fort, dir-li "intel.lectual" al Barberà, això sí que és un insult, s'haurà de comprar una enciclopèdia per entendre-ho.

#13 María Jesús, Barcelona, 01/03/2013 - 11:19

Pero si la patología es el nacionalismo!

#12 -emilio, a, 01/03/2013 - 02:42

Enriquecerse es glorioso. como dijo el presidente de la Republica Popuilar China, Dinero para todos, cuanto mas mejor.

#11 capdegos, Lapera, 01/03/2013 - 00:36

En Sala i Marin és un pijo que no ha encertat mai el que passarà en economia, i segueixo fa temps aquest home i com dic, mai ha dit res del que passarà.

#11.1 CMP, bcn, 01/03/2013 - 10:25

Sala i Martin sp defensa que es impossible saber que passarà en l'economia, i critica els q fan pronostics en plan Sandro Rey.
Has pixat fora de test, molt no el deus seguir.

#10 Arturo, Barcelona, 28/02/2013 - 23:26

Pelearse en el Twitter es muy de retardeds.