Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2013. 09:25h.

Samaranch culpa Pedro J.

La portada d'El Mundo "és una taca que ha estat impossible aixecar"

Samaranch culpa Pedro J.

Samaranch

El membre del COI, Juan Antonio Samaranch, en una entrevista a La Vanguardia, assenyala al diari El Mundo com un dels causants del fracàs de Madrid 2020. "Hi ha dos temes en què faria incidència. No vam ser contundents amb la pregunta sobre l'Operación Puerto. Sí concrets amb el tema del dopatge, però no amb l'Operación Puerto, i això ha costat alguns vots", reconeix.

"I també el tema de la llista que va sortir publicada en un mitjà espanyol dies abans molestar molt molts membres del COI, que la van identificar com una filtració de la mateixa candidatura, i ha estat impossible aixecar aquesta taca durant els últims dies del procés", lamenta.

"Vaig tenir un contacte amb el president al respecte. És una cosa que no va passar desapercebuda ... Cap d'aquests errors no ens hagués ajudat a guanyar l'elecció. Vistos els resultats, Tòquio ens hagués guanyat de qualsevol manera. Però sí que haguéssim arribat a la final", considera.

"Un mitjà espanyol té tot el dret del món de fer les seves càbales. No ens va causar cap problema. El que sí diem és que hi ha membres del CIO que apareixien a les llistes que no els va agradar gens. No sé si vam aconseguir fer tota la feina suficient per desactivar el disgust. No l'acusació a la candidatura, el disgust", admet.

També ha defensat que Ana Botella "ha fet un esforç descomunal, ens ha liderat amb tota la força, la gràcia i l'energia que ha pogut. I he de dir que no és que a ella li vingui de gust dir cafè amb llet. Aquest discurs, si és bo o dolent, és tan responsabilitat meva com d'ella".

Portada d'El Mundo

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 10/09/2013 - 19:02

Catalanes: debéis pagar vuestros impuestos a Madrid para q sea olímpica. En 3 intentos ya ha gastado 10.000 millones...jua, jua...os dejo, que sale el Cañas en Mas se perdió en Cuba de Intereconomia, progresismo del fino...jua, jua...mejor hundidos

#6 ferna, olot, 10/09/2013 - 14:20

Com volen ser contundents amb el tema de l'operació puerto si el que van fer va ser tirar les bosses i amagar-ho tot.
Això et demostra el país que són

#6.1 Ferno, Barcelona, Catalunya, Espanya, 10/09/2013 - 17:50

Si, el mateix pais que el teu no ho oblidis

#5 ede, ., 10/09/2013 - 14:08

Si Barcelona hagués perdut aquests jocs, la culpa seria del "nacionalisme". Si per Madrid, no és culpa del "nonacionalisme"?. Si els representants catalans tinguessin nivell d'anglès "cafeconleche", serien "nacionalistas paletos". Botella, González, Rajoy , Blanco són nonacionalistes cosmopolite

#4 Albert Demunacu, Barcelona, 10/09/2013 - 13:20

Heu fet el ridícul perquè sou ridículs. A part de prepotents. La Bottle és la riota de mig món (l'altre mig no té TV), el president del COE ha quedat com l'Agamenón. Us heu fotut fins al cul una pila de vividors, pagant amb diners públics. Tan escandalós és que al Nadal li va fer vergonya d'anar-hi

#4.1 ede, ., 10/09/2013 - 17:40

I sobretot, espero ara un allau de "nonacionalistes" criticant el dispendi de 10.000 M€, gastats en el tinglado, en lloc de preocupar-se de "los problemas reales de la gente". Si, els mateixos que posen el crit al cel per les oficines comercials de la Generalitat. On son ara ?

#3 luca, bcn, 10/09/2013 - 12:08

Es clar, els mitjans han de fer els interessos del Estats (o de les CCAA), com passa normalmente a Catalunya.