Publicitat
Comunicació · 15 de Juliol de 2020. 10:38h.

Sanchis: "a TV3 no es veta ningú"

Justifica l'exclusió de Rosell del FAQS perquè ja havia estat en altres programes

Sanchis: "a TV3 no es veta ningú"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha negat que hi hagi vetat a Sandro Rosell al programa FAQS, on havia d'anar com a convidat el passat dissabte. Sanchis ha justificat l'exclusió de Rosell perquè aquest ja havia parlat amb molts mitjans.

"Aquí no hi ha vetos a ningú i el que sí que hi ha són temps i oportunitats", ha manifestat Sanchis per videoconferència de premsa. "Rosell va tenir un documental que va fer la Direcció Corporativa d'Esport, que era una llarga entrevista on va explicar el seu llibre i el seu parer sobre el cas. També ha anat a Catalunya Ràdio, a Els matins", ha afegit.

"Sóc jo qui decideix equilibris, oportunitats i que ningú es pugui sentir desplaçat perquè els altres tenen massa temps de pantalla", ha insistit, a més de remarcar que "la paraula veto és absolutament atrevida en aquest cas".

"El senyor Rosell ara és actualitat i ha explicat tot el que ha passat i ha tingut tota la premsa del món per fer-ho i, quan passi un cert temps, vindrà", ha apuntat.

"Per tant res de vetos. A TV3 no es veta a ningú. I la prova és que va tenir un documental d'una hora en què va explicar el que explica ara, el seu llibre", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joan, Barcelona, 15/07/2020 - 14:38

Jajajajajaaja...este si que tiene gracia no como los apessebrats esos del Polonia.

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 15/07/2020 - 14:33

Ja, ja, ja, dice que no se veta a nadie que es porque ya habia estado en otros programas, ja, ja, ja. Y como es que esto no lo aplican con la Rahola, que la tenemos hasta en la sopa, todos los dias dando sermones y catecismo nacionalista. Aaahhh, vale ya lo entiendo, esto solo es para los demas, a los del clan nacionalseparatista no se les aplica.

#5 Albert, BCN, 15/07/2020 - 13:58

Pues la Rahola aparece en "otros programas" mas bien en "todos los programas" y eso no parece ser motivo suficiente para que deje de aparecer.. todo esto es Groucho Marxista

#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 15/07/2020 - 13:02

tienes toda la razón, valenciano, en TV3 no se veta a nadie que sea secesionista y esté a favor de esparcir menosprecio y odio por quien no lo es

#3 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 15/07/2020 - 11:36

¿Cuándo podremos vetar a Sanchis? Tan demócratas que somos todos...