Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2018. 14:48h.

Sanchis acusa Ciutadans de fomentar la violència contra TV3

"Hi ha una gent a les seves concentracions que sent la necessitat de prendre's la justícia per la seva mà"

Sanchis acusa Ciutadans de fomentar la violència contra TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha acusat Ciutadans de fomentar la violència contra els mitjans públics quan utilitzen alguns insults o desqualificacions en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que, segons ell, poden "motivar després agressions al carrer".

La diputada de Ciutadans Sonia Sierra ha qualificat Sanchis de "radical independentista" i els mitjans públics de "servei de propaganda al servei del procés". També ha dit que "la meitat de Catalunya ha desconnectat de TV3 perquè no poden veure una televisió que o bé els ignora o bé els insulta. Tots aquests catalans són els que es van sentir representats per Albert Rivera quan els va dir que TV3 manipula cada dia".

El màxim responsable de TV3 ha replicat a la diputada taronja que "quan es diuen aquestes coses hi ha una gent, que assisteix a les seves concentracions, que sent la necessitat de prendre's la justícia per la seva mà". "Potser entre tots plegats hauríem de ser una mica més humils, respectuosos i tranquils perquè estaria directament fonamentada en aquestes declaracions", ha reclamat.

Sanchis ha afegit que "només els hauria de demanar que siguin una mica més prudents a l'hora, per exemple, de titllar-me a mi de 'separatista radical' i als mitjans públics d''instruments d'agitació de propaganda separatista". Sierra li ha contestat que "anem amb compte a l'hora de veure qui té la responsabilitat. La responsabilitat és de l'agressor i nosaltres condemnem qualsevol tipus de violència".

El director de la televisió pública ha insistit que "jo no la qualifico a vostè de cap manera". "Jo no he dit ni un adjectiu per parlar de les seves posicions ni de vostè mateixa. Quan vostè ho fa respecte a mi, sí que pot motivar alguna actuació", ha advertit.

"Quan aquestes actuacions, que es transformen en agressions, tenen lloc en concentracions que han convocat vostès -ha continuat- i no poden garantir la seguretat dels càmeres que treballen allà... Realment no digui que la culpa és dels agressors perquè els agressors, igual, no són infiltrats sinó que són gent identificada amb el que vostès diuen i motivats per les paraules que tenen, que moltes vegades són excessives en el to i la descripció".

Sanchis, a pregunta de Junts per Catalunya, també ha fet referència a l'entrevista d'Albert Rivera a Els matins de TV3 i ha lamentat que utilitzés adjectius com "mentider", "sectari", "propagandista", entre d'altres. "Quin és el següent pas? Què pot passar a partir d'aquell moment?", s'ha preguntat.

El director de TV3 ha assenyalat que "una cosa és la crítica als mitjans de comunicació i l'altra, la criminalització als professionals de TV3 o Catalunya Ràdio". "Quin és el següent pas?", ha insistit.

El diputat de C's, Nacho Martín Blanco, ha aprofitat l'inici d'una pregunta per retreure a Sanchis que acusi Albert Rivera de "fomentar la violència" i ha subratllat que "és prou evident que TV3 manipula cada dia". "Jo em comprometo que el dia que TV3 deixi de dir mentides i manipular sobre la realitat d'Espanya, nosaltres deixarem de dir la veritat sobre TV3", li ha etzibat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#19 Cris, Barcelona , 22/09/2018 - 10:10

Tv3 lleva años siendo la televisión de los independentistas que no son mayoría en Cataluña y la pagamos todos los Catalanes. Esto tenía que haber pasado antes y no dejar que llegarán tan lejos en su manipulación mediática.

#18 opinador, Barcelona, 22/09/2018 - 06:50

claro, claro, el odio siempre es del otro, no se genera en ese Ministerio de la Verdad Goebbleliano que os habéis montado con nuestro dinero, expendedor se sueldos de escándo, prevendas generosísimas (sólo Toni Soler se ha metido en el bolsillo como 40 millones gracias a tv3) y escenario para todo tipo de insultos y menosprecios supremacistas

#17 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 21/09/2018 - 22:37

"Sanchis (....) titllar-me a mi de 'separatista radical' i als mitjans públics d''instruments d'agitació de propaganda separatista"
Claro Goebbleschís, tu no eres separatista radical y Teleseparatismo no es un instrumento de propaganda separatista. Y Trilemont es un Premio Nobel. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,

#16 Alejandro1º, Barcelona, 21/09/2018 - 20:10

No se equivoque Sanchís. La violencia se la genera la propia cadena con su línea periodística procesista., partidista, mentirosa y adoctrinadora de incautos acríticos.

#15 tzatza, BCN, 21/09/2018 - 19:51

I el que li va trencar el nas d'un cop de puny a "la dona de la baralla" segons TV3, era un pacífic independentista ?

#15.1 opinador, Barcelona, 22/09/2018 - 06:52

perdona, en la versión de la noticia de tv3 explicaron clarísimamente que fue esa arpia la que intentó romperle el puño al pobre hombre patriota con la nariz; cómo sois, siempre atacando a Cataluña, una, grande y libre

;-)