Publicitat
Comunicació · 29 de Març de 2019. 11:46h.

Sanchis acusa Ciutadans de promoure "l'odi" contra TV3

"Albert Rivera menteix contínuament"

El director de TV3, Vicent Sanchis ha afirmat que Ciutadans promou "odi" contra la televisió pública de Catalunya i en una entrevista a El món a Rac-1 ha dit que Albert Rivera "menteix contínuament".

Sanchis ho ha dit després d'escoltar unes declaracions del president de la formació taronja sobre TV3 al programa El Hormiguero d'Antena 3 el passat dimecres i on, entre altred coses, va assegurar que "han convertit la televisió pública en una màquina d'odi".

"Tothom sap que a TV3 no es va dir puta a Inés Arrimadas. Això no va ser així", ha replicat Vicent Sanchis, que ha afegit: "qui diu que els altres menteixen, ha de començar a mirar si no està mentint ell". "I està mentint contínuament", ha sentenciat.

El màxim responsable de la cadena pública ha lamentat que "una vegada i una altra s'està només teixint un clixé: TV3, com ha dit el senyor Rivera, és el No-Do" i ha criticat que Ciutadans parli d'aplicar el 155 o "recuperar" TV3. "TV3 quan ha estat de Ciutadans?", s'ha preguntat.

Sanchis ha apuntat que "la visió que Ciutadans projecta sobre TVC és totalment estigmatitzadora i això només es pot traslladar des de la manipulació política o des del mateix odi". "El partit que diu que aquí hi ha una fàbrica d'odi el que fa és segregar més odi sobre aquests mitjans", ha reblat.

Finalment, Sanchis ha descartat querellar-se contra Rivera: "aquesta acció legal ens porta a algun lloc? No és més sensat demanar-los que quan fan aquestes afirmacions primer valorin si són certes o no?".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#28 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 30/03/2019 - 01:03

Con estas declaraciones del valencianu Sanchis .... no puede estar ni un minuto mas dirigiendo tv3%.
Se dedica a reventar la convivencia e incita al odio desde un tv pública.

#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/03/2019 - 21:55

Que C's promueve el odio contra Teleseparatismo. Que cachondo Goebbelschís . Lo dice él que lleva toda su vida promoviendo el odio a lo hispano. Y que ha usado y usa Teleseparatismo en los últimos 7 años para fomentar el odio a lo español y los españoles. Goebbelschís ve al psiquiatra, que no paras de proyectar tus neuras.

#26 JC, Barcelona, 29/03/2019 - 20:44

Ahora quiere convertir a TV3, que no es otra cosa que el NODO del siglo XXI, la vergüenza de toda Europa, en una pobre víctima indefensa. Vaya tela! Que dejen de quemar Constituciones en directo y de insultar a España y a los que nos sentimos españoles!

#25 oriol, Manresa, 29/03/2019 - 19:29

"A TV3 no se li va dir puta a Arrimadas.... hauria d'estar molt agraida"

#24 Lo tortosí, Tortosa, 29/03/2019 - 17:21

Xè Vicentet. A Tortosa i comarca als mentiders los hi diem blaus. I si son embusteros compulsius com ara tu els definim amb la frase "est més blau que la cavalla". Una expressió, per cert, que en temps de les guerres carlines ja utilitzava molt sovint lo mític General Cabrera.