Publicitat
Comunicació · 8 de Novembre de 2009. 12:41h.

Sanchis acusa 'El Periódico' de "guerra bruta" contra CiU

"Es presta a fer d'ariet més brut impossible del PSC"

Sanchis acusa 'El Periódico' de "guerra bruta" contra CiU

Sanchis, en una imatge d'arxiu

El periodista Vicent Sanchis acusa El Periódico de fer "guerra bruta" i "fer trampa" per "prestar-se a fer d'ariet més brut impossible". En el seu article a l'Avui, explica que "El Periódico publicava ahir un titular a portada plena segons el qual 'la corrupció aguditza la guerra bruta CiU-PSC'. Un titular que seria asèptic i estrictament informatiu en qualsevol lloc del món. Però aquí no. Aquí hi ha qui fa trampa. Per exemple, el mateix Periódico".

Sanchis diu que "tot seguit, el subtítol matisava: 'Felip Puig, que acusa la dona de Montilla d'acumular càrrecs, en va tenir 41 com a conseller'. Ostres! El fet que Puig acusi la dona de Montilla d'acumular 14 càrrecs pot ser, en efecte, un exemple de guerra bruta entre partits. Però acusar-lo a ell d'haver-ne acumulat 41 n'és un altre. I això no ho fa directament el PSC. Sinó el mateix diari. És El Periódico qui es presta a fer d'ariet més brut impossible".

Però "aquí no acaba la història. Les famílies de Lluís Prenafeta i Macià Alavedra van fer públic divendres un comunicat que qüestiona l'acte del magistrat Garzón i proclama la innocència dels dos acusats. Un comunicat ple d'arguments. El Periódico només va triar-ne dos, trets d'una entrevista radiofònica. De res no valien totes les altres raons desgranades. Segons aquest diari, "la família de Prenafeta qualifica l'operació Pretòria d'atac al catalanisme" i "aireja que CDC encara no ha contactat amb ell". Molt bé. Per esbiaixar-ho encara més, El Periódico publicava una anàlisi de Jiménez Villarejo sobre l'acte de Garzón. La guerra bruta són ells".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 josep ruiz, santa coloma , la de farners, 09/11/2009 - 17:03

I que voleu que sigui si qui el dirigeix es un NADAL de la nissaga dels Nadal de la mafia de Girona, que amb el seu posat d'home de seny, es tot un sectari de dos parells de collons......

#24 marta, St Cugat, 09/11/2009 - 16:49

El sr sanchis és membre de la fundació catalunya oberta de la qual tb son membres alavedra i prenafeta. Això sí que és ser independent!!! El periodico només ressalta la incoherència de l'argumentació del sr puig.

#23 joan, barcelona, 09/11/2009 - 10:59

i tetota la rao.

#22 Jordi, Barcelona, 09/11/2009 - 10:29

El Periodico i Antoni Franco, que la setmana passada a la tertúlia de RAC1 va parlar de "corrupcions del passat" i com qui no vol la cosa va deixar anar el nom de J. Roma, acusat injustament. Però ells segueixen amb l'estratègia.

#21 Josep-Empordà, Palafrugell, 09/11/2009 - 09:22

El Periodico és al PSC-PSOE lo que el Alcázar era al "Movimiento".