Publicitat
Comunicació · 18 de Gener de 2018. 12:32h.

Sanchis amenaça amb plegar si no obté més diners per a TV3

Adverteix que "la situació de TV3 és dramàtica"

Sanchis amenaça amb plegar si no obté més diners per a TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, en declaracions a El món a RAC1, ha reconegut que "la situació de TV3 és dramàtica", motiu pel qual "m'he plantejat plegar". “A partir del juny TV3 no té graella del prime time. L'hauran de fer els treballadors de TV3 i no hi ha recursos ni materials ni humans per fer-ho”, ha lamentat.

“M'he plantejat plegar. M'estic plantejant que si hi ha un nou govern i accepta aquesta partida extraordinària, el meu recorregut a TV3 haurà acabat perquè hauré fet el que havia vingut a fer. Si s'assegura la continuïtat de TV3 amb dignitat plantejaré deixar-ho estar”, ha dit.

També ha advertit que "perilla el 'Polònia' pel setembre, però perilla tot el que no és producció pròpia de TV3". També ha considerat que "ara mateix té molt poca raó de ser que continuï un canal com Esports 3 perquè hi ha hagut molts drets esportius que no hem pogut comprar. Però esperem que això sigui temporal".
 
“Em fa l'efecte que des de fa uns mesos hi ha una ofensiva molt bèstia per desautoritzar TV3, per estigmatitzar-la i convertir-la en una televisió 'colpista'”, ha criticat, a més d'assegurar que "algunes decisions que s'estan prenent com les de fer que aquest impost només afecti als mitjans de comunicació públic tenen intenció política”.
 

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#38 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 19/01/2018 - 19:05

Sé que suena soez, pero lo que hay que decirle es "No hay güevos". (Está escrito mal a propósito, que luego viene el indepe listillo a replicar)

#37 Kropotkin, Vic, 19/01/2018 - 13:01

Que la ANC organice una colecta patriótica... Jua, jua, jua,...

#36 Ram, Terrassa , 19/01/2018 - 10:25

Claro, se lo gastan en hacer programas en contra de España y a favor del independentismo...si no les llega el presupuesto se cierra como ha pasado en otras partes, y punto.

#35 Taranna, Barcelona, 19/01/2018 - 00:37

Aaaaadios conmel corazón..
...es broma. Pero, adiós Sanchis, que encuentras tanta paz como descanso dejas.
Y a ser posible devuelve la pasta recibida y no ganada.

#34 Rogeli, Tornabous, 18/01/2018 - 20:55

Sanchis torna a Valencia que et rebran amb honors y traca. Game over.
Ya ha hecho el trabajo para la Banda Corleone Pujol-Mas y la mafia separatista. Bien pagao
Au noi ves a fer la ma.