Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2021. 13:05h.

Sanchis analitzarà si Canadell va cridar "a la violència”

El director de TV3 diu que també “hauré de mirar” l’actuació de Cristina Puig

El director de TV3, Vicent Sanchis, durant la sessió de control a la CCMA al Parlament, ha reconegut que analitzarà les declaracions que el diputat de Junts per Catalunya, Joan Canadell, va fer al programa Preguntes Freqüents per si fossin constitutives d’una “crida a la violència”. També revisarà l’actuació de la presentadora, Cristina Puig al respecte.

Canadell va explicar que “els irlandesos van fer una primera DUI i va fracassar, i després van tenir un govern unionista durant molts anys i al cap de 18 anys Irlanda esdevenia un estat independent". "A Irlanda se'n van sortir i ara és un dels països més rics de la Unió Europea”, va dir, a més de recordar que "va haver-hi morts a Irlanda".

La diputada del PP, Lorena Roldán, s’ha queixat al Parlament tatn per aquestes paraules com per la reacció de Cristina Puig, que “no va dir res”. Sanchis, al respecte, ha expressat que “no es poden censurar les opinions d’un diputat que representa la gent que l’ha votat”. Tot i això, ha deixat clar que TV3 “no comparteix les opinions de Canadell ni de cap altre diputat”.

El director ha reconegut “m’haure de mirar i ho faré amb molt de gust” si Canadell va fer “apologia de la violència” i quina va ser la reacció de Cristina Puig per veure “si cal prendre una decisió en aquest sentit”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Martos, Sant Cugat del Vallès, 28/05/2021 - 21:04

Osea según este personaje si la gente lo vota pueden decir lo que quieran. Supongo que pensara de la misma manera si la salvajada la dice vox, no?

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 28/05/2021 - 19:27

De este pobre sujeto, del FAQS y de la presentadora se puede esperar cualquier cosa miserable y repugnante, nada nuevo, mas de lo mismo.

#3 Purria lazi, Mollerussa, 28/05/2021 - 16:54

Se pondrá a analizarlo un año de estos, entre ahora y el 2746, cuando encuentre un ratillo.

#2 C, Vilassar de Mar, 28/05/2021 - 13:47

No és res nou. Al Punt avui fa mesos publicaven, com a mínim 2 articles, separats en el temps, de diferents articulistes, a plana sencera, parlant de morts i violències bones i dolentes. El Sr. Torra advocant per la via Eslovena per TV3. No sé de quants morts s'estaria parlant aquí. Ni de qui els hauria de posar. Ni executar.

#2.1 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 28/05/2021 - 15:25

A ver por lógica, piden muertos de los suyos, necesitan mártires que presentar al mundo, pero no encuentran a ningún tonto dispuesto a serlo y los amos son imprescindibles y no pueden ser y a su familiares y amigos tampoco los van a ofrecer al dacrificio

#1 Neferu, Barcelona, 28/05/2021 - 13:26

¡¡A buena hora Sanchís se pone ud. a investigar, con la de miles de veces que desde teleprocés se ha llamado a la violencia y se ha fomentado el odio!! ¿ o es que ese cambio solo es fachada por alguna razón que en este momento desconocemos?