Publicitat
Comunicació · 15 de Març de 2017. 09:55h.

Sanchis assegura que TV3 “no ha estat mai una televisió governamental”

“Que tothom estigui enfadat amb tu em fa ser un bon periodista”

Sanchis assegura que TV3 “no ha estat mai una televisió governamental”

Sanchis, durant l'entrevista

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, ha estat entrevistat a Els Matins, on ha afirmat que la televisió pública “no ha estat mai una televisió governamental”. El periodista ha reconegut, respecte al seu nomenament que “hi ha hagut reaccions molt dures, però ja m’ho esperava”.

Sanchis, que ha assegurat que la sortida de Jaume Peral va va ser pactada amb la direcció de la Corpo, ha considerat que aquest nomenament “no és a dit”. “Amb TV3 sempre hi ha molta tensió”, ha manifestat, a més d’explicar que “aquest sistema de la CCMA respon a una llei que va aprovar l’últim govern tripartit, però no hi ha cap sistema perfecte”.

“El temps ha demostrat que el sistema no està del tot malament. Això respon a uns equilibris. No és un mal sistema”, ha defensat. “Tota aquesta casa és un artefacte polític perquè depèn del Parlament”, ha recordat.

Respecte a les crítiques, ha assenyalat que “hi ha gent que, si se senten més còmodes amb uns nomenaments, no els critiquen i, si no és així, sí que ho fan”. “Jo tinc el meu cor, la meva ànima i la meva trajectòria. I el meu criteri propi va per davant de tot”, ha reivindicat.

Al nou director li han passat tres talls de vídeo amb les crítiques de Ciutadans, Catalunya Sí que es Pot i la CUP al seu nomenament. “Que tothom estigui enfadat amb tu em fa ser un bon periodista”, ha valorat al respecte.

Finalment, ha explicat que “la gran prioritat és l'audiència, que TV3 sigui més àgil, capaç de competir amb televisions privades”. “He agafat aquesta feina perquè tinc sentit de país, de televisió pública i perquè m’estimo TV3”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#25 Gironés, Girona, 15/03/2017 - 16:28

L'escorta de l'acusat Prenafeta és un "cachondo".

#24 Capit@n España, "Sentit de pais"....Que me meo !!!, 15/03/2017 - 15:15

Di que si , Sanchís "prietas las filas"..........Cataluña, el centinela de occidente

#23 Tom, Barcelona, 15/03/2017 - 14:36

Cierto, es un medio de propaganda nazionalista

#11 Alejandro, Barcelona, 15/03/2017 - 14:19

Claro que sí, Sanchís: Un bon periodista del Régimen; de eso puedes estar bien seguro.

#10 M, Sabadell, 15/03/2017 - 13:38

Dos frases, dos mentiras.
Aunque para el tiempo que va a ocupar el cargo no le viene de aquí.