Publicitat
Comunicació · 24 de Març de 2017. 12:05h.

Sanchis demana "més ingressos" per a la plantilla de TV3

El nou director de la cadena qüestiona "el servei públic" del canal Esport 3

Sanchis demana "més ingressos" per a la plantilla de TV3

Vicent Sanchis amb Núria Llorach

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, ha demanat "més ingressos" per a la plantilla de la televisió pública en la seva primera compareixença al Parlament després de ser nomenat com a substitut de Jaume Peral.

“Els treballadors de TV3 demanen més ingressos públics i privats i els meus predecessors ho han demanat una vegada i una altra”, ha remarcat Sanchis, que ha demanat als diputats que “traslladin al Parlament el malestar dels treballadors”.

"La proposta per dirigir TV3 m'agafa una mica a contrapèl", ha començat a explicar Sanchis, "perquè era una notícia que no m'esperava d'aquella manera. Però com que el repte és importantíssim, vaig acceptar-ho. És un repte professional, de servei públic i de país. No hi ha més explicacions, perquè tampoc no em corresponen a mi".

El periodista ha explicat que TV3 ha de poder suprimir de la graella aquells espais que tenen mals resultats d'audiència. "Hem de rectificar els programes que no funcionen. Si un programa no funciona, ha de poder ser substituït immediatament, però atenent a totes les exigències que es reclamen a un servei públic".

També ha qüestionat el canal Esport 3 i ha manifestat que "s'ha de veure si tots els canals tenen sentit" perquè "el canal d'esports ha perdut recursos, perquè els drets són més cars". Vicent Sanchis ha recordat que "el concepte amb el qual va ser fundat, ja no és el d'ara. Això no vol dir, però, tancar res, sinó que cal mirar-ne l'ús i el servei públic que fan".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Pep Lluis, Riudoms, 31/03/2017 - 00:04

Aquet valencia renegat ens vol acaba de fotre.
Corruptes.

#19 galba, Barcelona, 25/03/2017 - 20:13

Lo primer es caure be als empleats, oi mestre?

#18 patimpatampatum, Palafrugell, 25/03/2017 - 19:27

Aquest Sanchis es tan bon profesional que no solsment emetirá en directa el pròxim judici del 3 o 4% sino que fotará a fora a la Amparo i a la Fonalleras per fanàtiques. Ja ho veureu.

#16 Pere, Tarròs, 24/03/2017 - 20:07

No tenne vergonya. Tancava tota la corporació i amb els 250 M d'Euros al any (QUINA BARBARITAT), els invertia en sanitat que es el que realment importa en aquesta vida.

#15 Miguel, CERDANYOLA DEL VALLES, 24/03/2017 - 19:58

La sanidad y la educación a mínimos, infraestucturas paradas, familias necesitadas, etc... y lo que se plantea en Catalunya es más dinero para mantener a los que cada día informan a medias de la mitad que les interesa. a este paso en Catalunya dentro de unos años nadie pedirá la independencia. C