Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2021. 13:03h.

Sanchis denuncia ara “molts problemes” a TV3

El director de la televisió pública afirma que “falla el model”

Sanchis denuncia ara “molts problemes” a TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, en una entrevista al programa Planta Baixa de la televisió pública, ha manifestat que “els partits polítics s’han decidit i estan començant a pensar que s’han de resoldre molts problemes respecte a aquesta casa, i que els han de resoldre ells. Perquè hi ha coses que s’escapen a les possibilitats que té la CCMA”.Sanchis considera que a TV3 li “falla el model. El marc referencial comunicatiu ha canviat molt els últims 20 anys i TV3 no es pot posar al mateix nivell, per dèficit de finançament i perquè no s’ho ha plantejat seriosament”.D’altra banda, el director de la televisió pública ha qüestionat les queixes dels partits constitucionalistes i ha expressat que “m’agradaria que el mateix rigor que s’aplica per mirar quanta gent ve a TV3, s’apliqués també a altres televisions”.

“Un independentista en una televisió pública o privada per la qual és un animal exòtic o una peça de caça major a cobrar, què pensarà de TV3? és que tu estàs decantat o és que la decantació tan bèstia dels altres et decanta a tu quan el que fas és ocupar una situació equilibrada? hi ha gent que és molt injusta”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/05/2021 - 22:50

Goebbelschís, no hace falta ser un lince para saber que acabarás en el trullo por chorizo, entre otras cosas.

#15 El Sifoner, Castelló, 25/05/2021 - 19:32

(Sanchis considera que a TV3 le "falla el modelo..........TV3 no se puede poner en el mismo nivel, por déficit de financiación...) El ciudadano "valencianet" lo que quiere es mas dinero.

#14 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 25/05/2021 - 19:01

¡Sanchiiiiiisssss... aguanta que ya vengo...!

Xavier Rius.

#13 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 25/05/2021 - 18:13

El modelo de la televisión pública es el de un patio de corrala medieval controlado férreamente por sus propietarios. Adivinarán que la idea no ha cambiado mucho en estos diez siglos, ahora metida en una caja, pagada a escote y a precio de BBC. Con la Rahola. Claro que el modelo no funciona!

#12 Nyerro, L'Escala, 25/05/2021 - 17:52

Ja ho deia el Boadella...el que s'ha de fer es tancar.la o privatitzar.la, i ens estalviarem una millonada que només serveix per engreixar a aquesta colla de mamons....