Publicitat
Comunicació · 28 d'Abril de 2022. 13:01h.

Sanchis diu que està “fins el pirri” de TV3

L’exdirector de la cadena afirma que mereix “catifa vermella fins al cel”

Sanchis diu que està “fins el pirri” de TV3

L’exdirector de TV3, Vicent Sanchis, en una entrevista a RAC1, ha criticat les formes del seu acomiadament, ha dit que estava “fins el pirri” de la cadena, ha considerat que mereix “catifa vermella fins al cel” i ha revelat que té la petició de dimissió que li va fer Inés Arrimadas “emmarcada al lavabo” de casa.

“Les formes no han estat les que haurien pogut ser. No et pots inventar a mig camí les regles. El més normal és esperar que passi el concurs”, ha opinat el periodista. També ha apuntat que un dels motius perquè hagi cessat abans d’hora és que alguns dels nous membres de la CCMA tenien un cert ànim “de neteja i de revenja”, la qual cosa li sap “molt greu”.

Sanchis descarta tornar a optar a dirigir la televisió perquè n’està “fins al pirri” i perquè “cadascú ha de saber quan ha acabat una etapa” i ell ja feia temps que sabia que la seva havia acabat. També admet la politizació de la cadena i reconeix que la tensió entre els dos socis de Govern s’ha plasmat a la CCMA.

“Si Telecinco hagués aconseguit a Espanya els resultats que ha aconseguit TV3 a Catalunya, el director tindria catifa vermella fins al cel”, ha reivindicat d’altra banda. “Tinc la carta d’Inés Arrimadas amb la meva dimissió emmarcada al lavabo”, ha revelat igualment.

L’exdirector ha assenyalat que “si TV3 fos una empresa privada hi sobraria el 90% de la plantilla, però hi ha la gent que cal i segurament n’hi convindria més”. “És impossible que ara mateix es pugui fer més producció interna. Hi ha fins i tot un punt d’estrès”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/04/2022 - 23:37

Más que “catifa vermella fins al cel”, lo que te tendrían que ponerte es alfombra roja al trullo. Pero tranquilo que si ni siquiera los golpistas directos lo están, tu, que lo solo fuiste y eres el Goebbels del Régimen, no pisarás la cárcel. Ya se encargará el PSCETA/PSOETA de que sea así.

#10 Pirri Chinchi, Tibi Trili, 28/04/2022 - 16:50

No me lo puedo creer!!

#9 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 28/04/2022 - 16:21

Tv3 es tan nefasta,que ni el exdirector lo soporta,tan pronto como deja de cobrar de ello

Tot per la pastria

#8 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 28/04/2022 - 15:52

Hasta el pirri se refiere hasta el ciruelo.

#7 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 28/04/2022 - 15:46

Hombre Sanchis, lo de la alfombra es muy propio de un convergente de soca-rel, derechos historicos que dirian los campechanos aranistas, pero roja, roja precisamente, eso ya es apoteosico

La Horchatera es puro genio y figura. Se nota el prenafetismo que corre por su mal asumida valenciana sangre.