Publicitat
Comunicació · 7 d'Abril de 2017. 10:15h.

Sanchis diu que "no em puc deixar marejar" pel Parlament

El director de TV3 afirma que "no se m’ha passat pel cap plegar”

Sanchis diu que "no em puc deixar marejar" pel Parlament

El director de TV3, Vicent Sanchis, en declaracions a El món a RAC1, s’ha referit a la seva reprovació per part del Parlament i ha explicat que “no se m'ha passat pel cap plegar però sí se m'ha plantejat una situació molt incòmoda”.Sanchis va dir dies enrere que “la meva autoritat és el Parlament”.

Ara, però, lamenta que “hi ha una contradicció que ahir va plantejar el Parlament: jo dic que només acataré i obeiré les instruccions del Parlament davant de qualsevol altra instància i ara resulta que el Parlament va contra les seves pròpies instruccions sobre la Corporació"

"Hi ha hagut un intent, més aparent que una altra cosa, per despolititzar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals però no ens enganyem: si està polititzada és perquè se sotmet a control parlamentari encara que sigui d'una manera indirecta”, ha dit.

"Quan es crea una contradicció al Parlament a mi també me la creen”, ha afirmat, a més de recomanar que “si no els agrada la seva pròpia llei, doncs que la canviïn”. "Estic d'acord amb la legislació del Parlament i no em puc deixar marejar per aquestes maniobres polítiques que són lícites entre majories parlamentaries que volen controlar el consell”, ha expressat.

Sanchis també ha deixat clar que “tota aquesta polèmica no em treu temps perquè el Consell de Govern encara no s'ha pronunciat i encara tinc la seva confiança. Quan es pronunciï doncs ja veuré”. "Ahir vaig dedicar el 100 per cent del meu temps a pensar la graella. Em treu poc temps tot això que està passant i que commou molt la gent”, ha ironitzat.
 
"A veure si en algun moment fereixo la sensibilitat d'algú no pel que sóc, que ho sóc, sinó per com tracto la pluralitat”, ha demanat. També ha lamentat que “hi ha gent que m'ha reprovat i després m’ha trucat i m’ha demanat que aguanti. Això és de jutjat de guàrdia. El que no pot ser és que em reprovin i que em diguin que aguanti perquè sóc bo i la tele em necessita”.
 
"El partit que ara sembla que parla en nom de la gran professionalitat i pluralitat resulta que quan estava al tripartit va canviar el director general de la Corporació amb un procediment que no és el que ara preconitza. Que no es facin tantes trampes i que em jutgin per com tracto jo la pluralitat”, ha pregat.
 
Finalment ha remarcat que “donaré marge a tothom i mirant també quines són les majories socials ara mateix a Catalunya”. "Hi ha gent que considera que la televisió pública no ha de tenir en compte les majories socials sinó intentar canviar-les”, ha dit, a més de sentenciar que “he de ser honrat amb totes les sensibilitat, amb els del PP també pensi jo el que pensi”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Emprenyat , Barcelona , 07/04/2017 - 19:37

Renuncia a anar a la BBC com cap de programes i un sou milionari per servir al país i li pagan així. No hi ha dret.

#13 Palomo Saionara, Barcelona, 07/04/2017 - 15:43

Un dia diu que la seva autoritat és el Parlament de Catalunya... ara es veu que ja no. Sigues clar, pit i collons d'una vegada, voleu fer un cop d'estat i una de les eines principals a tenir sota control és TV3%.

#12 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 07/04/2017 - 14:36

Puigdemont explica el procés d’independència al prestigiós Centre Carter.
En la reunió anual a Atlanta de l'organització de resolució de confictes que dirigeix l'ex-president dels EUA.

#11 Lo Tremendo, La Figuera, 07/04/2017 - 13:59

Impecable, Sr. Sanchis. Ahora resulta que aquellos simpatizantes de "profesionales" que denuncian las cuotas electorales que sus señorias defienden con uñas y dientes, ahora se convierten también en reprovaciones ideológicas. De ser yo, Sr. Sanchis, les enviaba a la mierda.

#10 botifler1914, sINITACA, 07/04/2017 - 13:08

Otro que el nombrarlo le regalan un tubo d Superglue.