Publicitat
Comunicació · 3 de Setembre de 2019. 22:42h.

Sanchis diu que TV3 serveix "a la societat"

La nova temporada girarà entorn el procés

Sanchis diu que TV3 serveix "a la societat"

Presentació (Foto: TV3)

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha afirmat que "TV3 com a televisió pública vol seguir servint a la societat, ser una referència necessària per interpretar la realitat" durant la presentació de la nova temporada malgrat les crítiques pel seu biaix amb el procés.

Sanchis, que està reprovat pel Parlament, ha manifestat també que "les audiències també manen, marquen l'èxit o el fracàs d'una proposta i volem mantenir el lideratge, arribar al màxim de gent, però sense perdre aquesta vocació de servei públic".

A la presentació hi ha assistit Vicent Sanchis, director de TV3; Sigfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de Programes i Continguts; Clara Cabezas, cap de Programació i Imatge; David Bassa, cap d'Informatius, i Bernat Soler, cap d'Esports.

La nova temporada comptarà amb un nou programa de Ricard Ustrell, "Planta baixa", en la franja informativa del matí que previsiblement parlarà del procés. "Un programa d'actualitat amb accent en la societat i també en temes polítics", ha explicat el presentador.

"Som una generació de periodistes nova i venim a explicar el que passa amb un estil diferent. Un pis amb les portes sempre obertes i amb finestres perquè hi corri l'aire", ha afegit.

L'estrena del "TN matí", amb Ariadna Oltra, s'ha reforçat amb un telenotícies nou a primera hora del matí, de 6.30 a 12.00, que dóna pas després a "Els matins".

Tot seguit, a partir de les 12.00, arribarà l'esmentat "Planta baixa", que s'estrenarà el 16 de setembre.

La informació del procés a la tarda amb "Tot es mou", presentat per Helena Garcia Melero -que va participar en la paella de Puigdemont a Cadaqués i presenta la publicitat del 112 de la Generalitat,i Lluís Marquina.

Toni Soler, arrenglerat també amb el procés, continua al capdavant del programa d'humor "Està passant" de dilluns a divendres i Toni Cruanyes al capdavant del TN vespres per explicar "una època complicada".

El "prime time" de TV3 aposta per l'entreteniment, però també per dues franges documentals com són "Sense ficció" i "30 minuts", programes que també han rebut crítiques pel seu arrenglerament amb el procés.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 botifler1914, Waterlux, 04/09/2019 - 11:59

Que la chapen ya, como la cagó el PSOE al negarse a intervenirla con el 155...

#15 lepero, Barcelona/Tabarnia, 04/09/2019 - 11:42

Goebbels revisitado, ochenta años después.

#14 Jaime Catala Miralles, Barcelona, 04/09/2019 - 11:23

Serveis sobretot a els dos millors de separates, el reste de tan en tan tenim que caminar de Canal.

#13 rosa, Barcelona, 04/09/2019 - 10:09

Si mireu la foto no veureu una cara que no sigui coneguda del procès. Tots els mateixos de la temporada passada, alliçonats i alliçonadors.

#12 Coque, El Centro de Tabarnia, 04/09/2019 - 10:02

¿Y son capaces de afirmar que TV3 sirve a la sociedad, sin que les entre la risa? Eso si que tiene mérito