Publicitat
Comunicació · 2 de Gener de 2021. 09:11h.

Sanchis: "Ens haurien de felicitar"

Indirecta del director de TV3 a l'oposició pel lideratge de la cadena

Sanchis: "Ens haurien de felicitar"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha afirmat aquest divendres que "ens haurien de felicitar" pel fet que la cadena pública hagi liderat les audiències onze anys seguits. Sanchis, que ha estat entrevistat al Telenotícies vespre en una peça informativa de tres minuts explicant el lideratge de la cadena, responia així a les indirectes de l'oposició sobre el biaix de la cadena. El director de la cadena ha remarcat també que "onze anys de rècord vol dir que hem arribat a moltíssima gent".

"Tenim l'obligació de ser una televisió pública, una televisió al servei d'aquesta societat i ho hem de fer de la millor manera possible perquè aquest servei arribi de la millor manera. Onze anys de rècord vol dir que hem arribat a moltíssima gent i per això, i per una vegada, ens haurien de felicitar i aprofito per felicitar a tota la gent que ho fa possible" ha manifestat el director de la cadena pública.

Les paraules de Sanchis es produeixen després de les nombroses crítiques per part dels partits de l'oposició, que sovint denuncien un biaix polític de la cadena pública en diversos programes del canal.

La cadena pública ha dedicat més de tres minuts del Telenotícies vespre d'aquest divendres a destacar que, per onzè any consecutiu, la cadena es manté líder d'audiència a Catalunya. La cadena pública ha remarcat que lidera les dues franges de més consum, el "day time" i el "prime time".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#31 carlota, sant just desvern, 15/01/2021 - 18:06

us hauríem de feliCiUtar, sí, sobretot a tu Vicentet Sanchíz, que no has treballat (ni tan sols teletreballat) en la teva p vida, jajjs.... (dic us xq és tracta d'una cosa perfectament extensible als 2.500 funCiUnaris milionaris comunistes ecscanyolistes internaCiUnalistes de la teven3).

#30 Ojotuerto, Calafell.TAB, 03/01/2021 - 09:34

TV3 Rave

#29 Passeig de Engracia, Eixample, 03/01/2021 - 02:22

El valencia de tv3%, avui amb la butxaca plena, esta superencantado de haberse conocido. Su desprecio por la mitad de los catalanes que no son talibanes ni separatistas lo define como un quinqui con corbata y sonrisa sardonica.

#28 Chris, Lleida, 02/01/2021 - 22:04

Eso es Sanchis, pasarás a la historia como el mayor trilero por 3er año consecutivo visto en TV, superando al trotskista reaccionario de Jaume Roures y el "apañao" de Eduardo Inda. #EtFelicitoFill

#27 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 02/01/2021 - 15:38

No ha pensat aquest bon home, que es possible que alguns veiem Tv3 per descollonar-nos i no precissament per l'APM o Polònia?