Publicitat
Comunicació · 10 de Setembre de 2018. 12:59h.

Sanchis entra en campanya contra Albert Rivera

"S'ha d'informar bé perquè fa unes afirmacions molt fortes"

Sanchis entra en campanya contra Albert Rivera

El director de TV3, Vicent Sanchis, en una entrevista a El món a RAC1, ha parlat sobre l'entrevista que Els Matins va fer a Albert Rivera i ha assenyalat que "la meva curiositat era saber en quin moment de l'entrevista passaria el que va passar". També ha revelat que "la trobada de Rivera amb els representants dels treballadors de TV3 no va anar bé".

"A TV3 hi ha una sèrie de filtres, equilibris, criteris i de controls que fan que no sigui possible la manipulació", ha assegurat, a més de considerar que "Albert Rivera s'ha d'informar bé perquè fa unes afirmacions molt fortes i tenen derivades molt perilloses". "Rivera sap que a TV3 ningú pot imposar res sense saltar-se tots el filtres de control i de qualitat. Aquest senyor es pensa que els directius dels mitjans fan el que volen. I la realitat no és aquesta", ha dit.

"Hi ha alguna gent que vol fer creure que a TV3 la gent va a toc de xiulet, que hi ha algú que mana i alguns que obeeixen", ha lamentat Sanchis, que ha argumentat també que "com que som una televisió pública no podem distorsionar la realitat com sí que fan alguns cada dia".

També ha revelat que "l'única indicació que se li dóna al públic que assisteix als programes és que siguin respectuosos amb els entrevistats. No em posaré a la porta de TV3 a posar o treure llaços. Una persona vesteix com vol i porta la samarreta que vol". "Només els treballadors d'informatius de TV3 haurien de no posicionar-se en els temes. No em puc ficar amb els tweets o les afirmacions que fan els col·laboradors. El que digui Toni Soler o Manel Manchón m'és igual", ha opinat.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#44 Raúl Vives , Mataró, 12/09/2018 - 10:32

Como veo todas las cadenas, puedo comparar. A ver, 4 ó 5 cadenas nacionales diciendo la suya, es decir, su visión naturalmente españolista, contra una que defiende el catalanismo. Solo por esto ya es vergonzoso el ataque a TV3. Se permitió al señor Rivera decir la suya, ¿no? Siempre veo en TV3 todas las opiniones, cosa que no pasa en la mayoría.

#43 Jaime Catala Miralles, Denia, 11/09/2018 - 08:33

València renegat!!! Jeje Pobre desgraciat a tingut que anàrem per a que algun capullo li faja cas.

#42 JoJaNoVeigTV3, BCN, 11/09/2018 - 02:02

El Sr.Vicent Sanchis és molt neutral, així ho avala el seu passat. Va ser 1er vicepresident d'Omnium Cultural des de el març del 2008 fins a l'any 2014. Per aquella época la presidenta era la Muriel Casas (DEP) i sabeu qui era un dels vocals? Si, el mismisim Quim Torra, i el tresorer? JordiCuixart, i també apareix un altre que es diu Marcel Mau

#41 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 11/09/2018 - 00:36

"A TV3 hi ha una sèrie de filtres, equilibris, criteris i de controls que fan que no sigui possible la manipulació",
Que chistes más buenos cuentas Goebbleschís. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je

#40 Resistencia , Flors i violes , 10/09/2018 - 22:32

Si una mentira que se repite mil veces se convierte en una verdad, una repetida 108.000 veces se convertirá en... presidente vitalicio de la tv de la republiqueta amarilla, oi, Sanchis?

Comer helado de postre todos los días no es tan de tontos como parece.