Publicitat

L'Escola Bilingüe recorre al Consell de la Informació i al CAC

Sanchis es desdiu

L'Assemblea per una Escola Bilingüe ha denunciat a director de TV3 davant el CAC i davant el Consell de la Informació de Catalunya. "Sanchis no ha respost a la petició de l'entitat d'exercir el dret de rèplica després de ser titllada de 'feixista' per la Consellera d'Universitats a Els Matins", afirma.

La consellera de Recerca i Universitats Gemma Geis va titllar, a Els Matins de TV3, a l'Assemblea per una Escola Bilingüe (AEB) d’entitat "feixista" per haver sol·licitat (amb èxit) a l'TSJC que les proves d'accés a la Universitat es lliurin els alumnes en totes les llengües oficials de Catalunya.

El director de TV3, Vicent Sanchis, durant la sessió de control de la CCMA de divendres passat va obrir la porta a donar espai a l’associació. "Mirarem com vehicular això", va manifestar Sanchis durant la sessió de control de la CCMA al Parlament en al·lusió a la rèplica.

La presidenta de l'AEB, Ana Losada, va sol·licitar immediatament poder replicar a "aquest greu insult" però des de Els Matins li van respondre que, en tot cas, la rectificació corresponia a Gemma Geis i no a la televisió pública.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc de Vich, Vich, 27/09/2021 - 18:47

A ellos solos les ha votado el 27,2 % del censo. Creo que deberían de empezar a pensárselo, se creen que han obtenido el 51% del total. La realidad es que cualquier decisión que tomemos los que no les votamos, será mayoritaria. Ellos fueron todos, muy motivados y son los que son, así que menos lobos. Con esta ley electoral como vas a ir a votar