Publicitat
Comunicació · 20 de Desembre de 2019. 13:05h.

Sanchis: "És molt important masturbar-se"

Nega que una col·laboradora del Tot es Mou demanés fer-ho en català

Sanchis: "És molt important masturbar-se"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha defensat la masturbació en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) arran de la petició de la col·laboradora del programa 'Tot es mou' de TV3, Juliana Canet, que va demanar referir-se a la masturbació femenina en català perquè "el castellà no ens envaeixi".

La diputada de Ciutadans, Sonia Sierra, li ha preguntat si és "molt important masturbar-se en català". "Considero que és molt important masturbar-se", ha contestat Sanchis.

Sierra ha lamentat que per a la col·laboradora "l'important és que la masturbació sigui en català i no en espanyol". "La seva obsessió hispanòfoba arriba a tals extrems com considerar que l'espanyol ho envaeix tot i que 'satisfayer' és una paraula espanyola", ha denunciat.

El màxim responsable de TV3 ha al·legat que "em fa l'efecte que jo ho vaig interpretar d'una altra manera. No vaig veure una animació a masturbar-se ni a masturbar-se en català. Vaig veure una animació a parlar també d'aquests temes en català".

Vicent Sanchis no creu que Juliana Canet animés ningú a "masturbar-se" i ho ha atribuït a "una mirada una mica malaltissa". "Hi ha gent que té ganes de masturbar-se i aleshores aprofita qualsevol cosa per dir que l'animen", ha sentenciat.

Finalment, el màxim responsable de TV3 ha insistit que la col·laboradora només va fer referència al fet que "es parla poc en català d'aquest àmbit". "Jo hi estic d'acord", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 rosa, Barcelona, 21/12/2019 - 08:42

M'han dit que ell ho fa cada dia!!!!!. No té altra manera? sempre sol ?

#14 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/12/2019 - 23:39

Tienen razón Sanchis y TV3. Masturbarse es muy importante, pero para disfrutarlo tiene que ser en catalán y escuchando hablar a Torra.

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/12/2019 - 23:09

Cómo no va defender la masturbación el mayor pajillero del reino que día sí y día también se la menea a Trilemont.

#11 recluta, conca, 20/12/2019 - 19:51

¡ Vicent, acude estos días a visitar un centro de oncología pediátrica, quizás pueda regresar a tu persona un mínimo de humanidad.

#10 Menjamela Grandi, Anapurna, 20/12/2019 - 17:18

Pues tú llevas masturbándote años. Y muy bien pagados, por cierto. Y a la colaboradora recomendarle un chorizo de cantimpalo, aunque sea castellano. Igual la "invaden" y descubre nuevos mundos.

#10.1 M. Campuzano, Gavá, 20/12/2019 - 20:43

Invadir es a traición.
A traición en un ser humano es por la espalda.
Por la espalda solo hay un sitio donde entra el chorizo de cantinpalo.
Que cada cantinpalo....aguante....su... ..******ra tra****