Publicitat
Comunicació · 7 de Novembre de 2019. 20:28h.

Sanchis exculpa l'independentisme

El director de TV3 creu que els cartells contra periodistes els han fet “antisistema”

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha condemnat l'aparició de pasquins en què s'acusa periodistes catalans -entre ells a Xavier Rius, director d'e-notícies- de ser “terroristes de l'Ibex 35”, però ha intentat desvincular-los de l'independentisme i relacionar-los amb el moviment “antisistema”.

“Si són terroristes de l'Ibex 35 vol dir que no estem en un cas entre independentistes i no independentistes, sinó de sistema o antisistema”, ha afirmat aquest dijous en una entrevista al programa 'Todo es mentira’ de Cuatro.

Sanchis ha qualificat de “barbaritat” l'aparició dels cartells anònims, alhora que destaca que “m’estranya el to” i “em sona a una posició política rara”. “Una cosa és que amenaci periodistes cridant unionistes o separatistes. I una altra cosa és que aparegui un cartell que critiqui aquesta gent per ser esclaus de l'Ibex 35, socialistes o convergents”, ha insistit.

El director de TV3 ha manifestat que “no entenc aquests cartells” ni tampoc sap quina “associació, entitat o grupuscle pot estar darrere d'unes acusacions semblants”. “Antisistema potser? Potser antisistema, no ho sé”, ha conclòs.

D'altra banda, Sanchis ha respost als que critiquen la gestió de la cadena pública assegurant que “nosaltres fem una televisió pública per a tots”.

Referint-se a les crítiques procedents de Ciutadans, el PP i Vox, Sanchis ha manifestat que aquestes formacions creuen que els votants independentistes “estan malament perquè algú els ha abduït o perquè algú els ha adoctrinat”. “És considerar que la gent que no pensa com tu és idiota o és malalta i, a més, és molt ximple perquè hi ha algú que els menja el coco tot el dia des de la televisió”, ha reblat.

També s'ha referit al seu sou per negar que no se sent “mal pagat”, sinó que “per aquests diners no sóc a TV3”. “Per aquest sou, un periodista a Barcelona o a Madrid, seria molt difícil que estigués disposat a aguantar les coses que s'aguanten aquí”, ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 gurguri, Barcelona , 09/11/2019 - 19:47

Los que señalan a periodistas honestos no son anti-sistema, son al contrario los que controlan el SISTEMA Y LOS NEGOCIOS desde hace 3 décadas,y ahora se han apuntado a un ferviente independentismo.

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 08/11/2019 - 15:10

Bueno, lo de siempre, la culpa de todo siempre es de algun tercero que pasaba por alli, ellos siempre son buenos, santos, puros, todo amor y paz.

#12 botifler1914, Waterpus, 08/11/2019 - 13:27

Per aquest sou

Parece que para el 110.000 es poco... fantoche

#11 sergio, bcn, 08/11/2019 - 12:21

" creuen que els votants independentistes “estan malament perquè algú els ha abduït o perquè algú els ha adoctrinat”.

Pero si eso mismo es lo que creeis los indepes como tu de quien no es un miembro de vuestra secta amarillento-estelada, pedazo de cínico e hipócrita!!!!

#10 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 08/11/2019 - 10:08

no separatistas o separatistas, independentistas o unionistas, esbirros del separatismo o esbirros del unionismo. Lo reconoce el Director de TV3 en el momento de dar las declaraciones, son las divisiones que serían entendibles por todo el mundo en Catalunya. La fractura es evidente. Pues fracturemos en algo positivo, Viva Tabarnia, adeu cutrez