Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2009. 09:02h.

Sanchis insta Cuní a "portar croissantets" a Montilla

L'acusa del "periodisme més cortesà que mai s'ha perpetrat" i el considera "el forense en cap" de TV3

Sanchis insta Cuní a "portar croissantets" a Montilla

Vicent Sanchis, en una imatge d'arxiu

El director de Barça TV i membre de la Fundació Catalunya Oberta, Vicent Sanchis, ha explicat en un article d'opinió a l'Avui que "Josep Cuní va entrevistar fa pocs dies el president Montilla. Però aquí es va acabar la sagacitat. Va ser un exemple del periodisme més cortesà que mai s'ha perpetrat en aquella casa. La pròxima vegada, mestre Cuní, porti croissantets al presi".

"Per contra, tres dies més tard, l'equip CSI - Sant Joan va tenir notícia del preu que havia pagat Òmnium Cultural per un local amb prou capacitat perquè Carod-Rovira pogués fer una conferència. Aquí sí! Aquí van saltar totes les alarmes. Les sirenes se sentien des de la AP-7. Els nois de Cuní van trucar a mitja humanitat per aconseguir una exclusiva. No només Òmnium havia pagat per llogar un local -es veu que ells no ho fan-, sinó que, a més, hi havia hagut 'divisió i discrepàncies' entre els dirigents de l'entitat. Ostres!"

"A partir d'aquell moment, el forense en cap no va parar de comentar l'anomalia que suposa que en un sistema absolutament democràtic hi hagi gent a favor i gent en contra d'una decisió. Pel que fa a la primera primícia, el senyor Cuní podria preguntar on treballa si van enviar un equip a la conferència, què va costar i si pagava la pena. Són diners públics. Respecte a la segona, entre TV3 i la Corporació també hi ha espurnes. El CSI - Sant Joan les hauria d'investigar", conclou

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 Ja, Barcelona, 22/11/2009 - 21:42

Queda alguna cosa al Barça que no sigui de Catalunya Tancada? Perdó, Oberta.

#44 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 22/11/2009 - 20:02

Home, si Rius porta un dinar a Alavedra, Prenafeta i Muñoz, per que no pot dur Cuní croissantets a Montilla? Trobo que se'ls mereix més, no?

#43 Pijoaparte, El Carmel, 22/11/2009 - 12:51

Sanchis, el canitxe insinistrat i ben alimentat per CIU ha bordat. Cuni es molt llest i farà la pilota al que sigui qui mani..

#42 pep, manresa, 22/11/2009 - 09:55

Aquesta crosta sociata ja fot molta pudor, la millor manera d\'airejar l\'ambient serà anar guanyant la independència amb iniciatives populars

#41 Ni l\'un ni l\'altre, bcn, 22/11/2009 - 01:12

Tal com ha dit ja algú per aquí, per molt que sembli que es tirin pedres entre ells, els dos personatges acaben servint al mateix objectiu: his masters' voice, la sociovergència unionista. - Esteu superats pels temps!! Fora!
-Aneu tots dos a Tv8!