Publicitat
Comunicació · 23 de Març de 2017. 10:51h.

Sanchis ja no veu excessius els treballadors de TV3

El nou director considera ara que una eventual retallada de personal “competeix a la CCMA i al Parlament”

Sanchis ja no veu excessius els treballadors de TV3

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, en una entrevista a El Punt Avui, evita pronunciar-se sobre si la plantilla de TV3 és excessiva, a diferència del 2011, quan afirmava que “els 300 milions que aquest exercici ha rebut la Corporació poden, segons com, no semblar excessius. Però sí que ho podrien semblar els 1.800 treballadors en plantilla de TV3 o els gairebé 3.000 que integren tota la Corporació".

Ara en canvi, preguntat per la qüestió, Sanchis es limita a dir que “això no em competeix a mi, sinó a la CCMC i també al Parlament”. “Aquesta és una empresa pública que ha de competir amb empreses privades, molt més petites, més inquietes, amb més capacitat per reaccionar i amb un mercat molt més gran, ja que en un 99 % dels casos són en castellà”, afegeix.

D’altra banda, el periodista reivindica que “és cert que hi ha hagut crítiques però el meu nomenament per part del consell de govern de la CCMA es va fer per la majoria que marca la llei, i més encara. Jo soc una persona que en aquesta vida ha rebut moltes crítiques, una mica més no acabaran amb mi”.

Sanchis celebra que “TV3 té una gran influència en la societat catalana i té molt prestigi”. “Ho diré tantes vegades com calgui: aquesta no és una televisió governamental, qui ho diu menteix, li agradi o no, no en té ni idea”, remarca. Finalment anuncia que “l'any que ve canviarem el format d'Els matins, perquè considerem que ja està molt utilitzat, gastat”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pages sense blat, Riudoms, 25/03/2017 - 00:55

Sanchis es un TALIBAN, sin escrupulos.

#2 La hora de los egoistas, bcn, 23/03/2017 - 14:21

"esta no es una televisión gubernamental, quien lo dice miente, le guste o no, no tiene ni idea".... ¿El insultador porfesional calentado motores?

#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 23/03/2017 - 11:31

¿Qué va a ver excesivo? El abrevadero es grande, ¡Que paga Catalunya!