Publicitat
Comunicació · 30 de Juliol de 2021. 10:45h.

Sanchis justifica els "Puta Espanya" a TV3

Demana no "treure de context" un programa d'humor

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha justificat en la comissió de control de la CCMA que es digui "Puta Espanya" en alguns programes d'humor de TV3 com Bricoheroes o l'APM? i ha reclamat no "treure de context" l'ús d'aquesta expressió en un "programa de paròdia".

Sanchis ha reconegut que "a mi aquesta expressió no m'agrada" i ha remarcat que "no m'agradaria que diguessin 'Puta Catalunya' o 'Puta València'", però ha assenyalat que "entenc que hi ha àmbits on expressions com aquestes existeixen i quan tu estàs fent un tipus d'humor i burlante d'aquestes expressions o d'aquest públic doncs, potser, això apareix".

EL màxim responsable de la cadena pública ha exposat que "si aquest senyor ho diu així en el Telenotícies, aquest senyor ja no continuaria"; però ha subratllat que "si tu ho fas en un programa de paròdia, pot tenir més o menys mal gust, podem entendre l'humor que estan fent, ens pot agradar més o menys, podem parlar amb ells; però no ho traguem de context".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 bejota, bcn, 01/08/2021 - 12:28

MÁS PRONTO QUE TARDE , ALGUIEN SE ENCARGARÁ DE PASAR CUENTAS A TV3.WAIT AND SEE.

#21 Perico, Matadepera, 31/07/2021 - 11:31

Si se decidiera que a esta Telebasura la financiaran los militantes de ERC, Junts, la CUP, ANC y Odium, por ser fiel reflejo de sus anhelos y bajos instintos, pronto desaparecerían tales partidos y asociaciones por falta de personal y, por tanto también la Telebasura. Lo que sería una solución. Como no será así, la solución es chaparla.

#20 Decebut, bcn (tbn), 30/07/2021 - 20:41

Doncs visca Espanya 400 000 milions de vegades !!!
I visca Tabàrnia lliure!
Quan tinguem una televisió pròpia a Tabàrnia, nosaltres no insultarem a ningú!

#19 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, ESPAÑA ,CATALUNYA QUE LES DEN , 30/07/2021 - 20:01

PUTA ESPANYA ,PUTA CATALUNYA y PUTO CARDEDEU ,Somos una familia Pobre y ninguno de los tres nos ajuda Para mi que se insulten y maten .PUTA ANDALUCIA La Dueña del PISO Donde vivimos es de alli y nos quiere tirar a la calle PAGANDO CADA MES EL ALQUILER .SOMOS FAMILIA VULNERABLE , "A LOS CATALANES NI AGUA " Quien lo dijo ? una Andaluza Susana

#18 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/07/2021 - 16:01

¿A quién le extraña que el corrupto director de Teleseparatismo, que ha convertido esa tv en Teleodio, defienda los insultos? En una sociedad sana este estaba en el trullo.