Publicitat
Comunicació · 19 de Juny de 2020. 17:18h.

Sanchis justifica entrevistes a exterroristes d'ETA a TV3

“No pot ser que una persona no es pugui explicar per la seva trajectòria”

El director de TV3 Vicent Sanchis ha justificat l'entrevista que el programa 'Preguntes Freqüents' va fer el passat 1 de juny l'exmembre d'ETA Pello Alcantarilla, qui va ser condemnat a 10 anys de presó per la justícia francesa per col·laboració amb banda armada. “No pot ser que una persona no es pugui explicar per la seva trajectòria”, ha al·legat a la comissió de control de la CCMA al Parlament.

Sanchis ha defensat “una televisió que doni peu a parlar a tot el món i pugui fer-ho amb llibertat” i ha assegurat que a la cadena pública catalana això “passarà mentre jo la pugui dirigir”. “Vull una televisió en què no se censuri i es manipuli l'opinió d'una persona només per la seva trajectòria”, ha manifestat el director de TV3.

“Vull uns mitjans de comunicació que donin veu a tot el món i que si hi ha alguna acusació que faci qualsevol persona, fins i tot aquelles persones que han complert condemna per pertànyer a organització armada, puguin expressar-se”, ha respost Sanchis al diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, qui ha qualificat d'“abjecta” l'entrevista a Alcantarilla.

Martín Blanco ha assegurat que l'exmembre d'ETA “va abocar tota mena de falsedats i especulacions” per acusar el coronel Pérez de los Cobos de tortures. “Com és possible que a TV3 s'entrevisti a un condemnat a 10 anys per terrorisme a França i no se li recordi en cap moment que les seves acusacions són mentida”, ha indicat.

“Jo no vull uns mitjans públics de la meva comunitat autònoma ens els quals els terroristes es sentin com a casa”, ha reblat el representant de Cs. Sanchis, però, ho ha negat perquè “les entrevistes es fan amb respecte però també d'una manera incisiva”.

Pello Alcantarilla, entrevistat al 'Preguntes Freqüents'
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 19/06/2020 - 19:37

Es normal, la gentuza tiende a hacer piña

#3 Rasca, Castelldefels , 19/06/2020 - 19:33

De Tele-Goobbels es normal que entrevisten a Terroristas , Ladrones golpistas y Maleantes....Nada nuevo bajo el sol

#2 Figueras, Figueras, 19/06/2020 - 19:03

Per la seva trajectòria pot fer lo que vulgui, però per assassinar no! Tenen les mans plenes de sang! I que tu ho defensis et possa quasi a la mateixa linea. VERGONYA!

#1 Tabarnés puro, Barcino, 19/06/2020 - 17:38

Pedo Alcantarilla, qué nombre tan apropiado que tiene este terrorista.