Publicitat
Comunicació · 21 de Febrer de 2020. 18:10h.

Sanchis justifica la 'rehabilitació' televisiva de Pujol

L'expresident apareix en un 30 Minuts i un Sense Ficció

Sanchis justifica la 'rehabilitació' televisiva de Pujol

Ciutadans, Esquerra, Catalunya en Comú Podem i el PSC han retret al director de TV3, Vicent Sanchis, que la televisió pública entrevistés Jordi Pujol al 30 minuts sobre el 0,7% a les ONG i al Sense Ficció sobre Mossos d'Esquadra i han reclamat un reportatge sobre els processos judicials que afecten l'expresident de la Generalitat i la seva família.

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha justificat la presència de l'expresident Jordi Pujol si es tracten altres temes d'interès que afectin la seva presidència durant la Sessió de control de la CCMA d'aquest divendres. "És raonable que parli d'altres temes de la seva presidència. No veig per què no el podem entrevistar d'altres coses" ha afirmat Sanchis.

"TV3 vol preguntar a Pujol sobre els seus problemes i la seva família, però ell no ho vol. Pujol algun dia farà aquesta entrevista perquè li hem demanat. Són converses complicades, però estem intentant fer-li una entrevista sobre ell fa temps. És raonable que parli d'altres temes de la seva presidència. No veig per què no el podem entrevistar d'altres coses. Quan es donin les condicions del Llibre d'Estil farem l'entrevista a Pujol sobre els seus problemes amb la justícia" ha dit.

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha afirmat que Sanchis considera Pujol "un gran polític, però el que no és raonable és que la seva admiració per un evasor fiscal es tradueixi en que TV3 s'embranqui en una campanya de blanquejament". "Li sembla normal que TV3 no hagi dedicat ni un reportatge a la trama de corrupció de la família Pujol?", ha preguntat el diputat.

El republicà Ferran Civit ha recordat que "els corruptes, per molt nostrats i nostres que siguin, són corruptes". "Ens sorprèn que, malgrat que Pujol mantingui la voluntat de no explicar-se amb tot el que ha passat a casa seva, creiem que algun monogràfic o un reportatge s'hauria d'haver fet, perquè si no faltarem a la veritat" ha dit.

La diputada del PSC, Beatriz Silva, ha recordat que el Parlament va aprovar una proposta de resolució reclamant un Sense Ficció o un 30 minuts sobre la presumpta corrupció de la família Pujol i ha subratllat que "no estem parlant d'un cas que hi hagi presumpció d'innocència, ja que Jordi Pujol va reconèixer que havia comès un delicte de frau fiscal". "No és normal que els nostres mitjans públics no parlin d'això en profunditat", ha criticat la diputada.

La diputada de Catalunya en Comú, Marta Ribas, ha criticat que Jordi Pujol només hagi trencat el silenci a TV3 "parlant en un 30 minuts del 0,7% del PIB que es destina a l'ajuda en cooperació als països pobres i en un Sense Ficció parlant dels Mossos d'Esquadra".

"A vostè li sembla bé o raonable -a jutjar per la seva resposta- fer sortir Jordi Pujol a parlar d'altres temes mentre no vol parlar dels diversos escàndols de corrupció i frau fiscal en els que està imputat ell, la seva família o ja no diguem els casos del 3%" ha criticat Ribas.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 et, sabadell, 23/02/2020 - 12:23

catalans !!!!

soc corrupte...... racista..... i la veritat el mes important..... es EL PODER I LA PASTA....QUE US PENSABEU!!!
david fernandez una abraçadaaaa....... teletubies...!!!!

#7 Montse Quatre, Barcelona, 22/02/2020 - 10:09

Mentres el canal public estigui contaminat de fanatisme i patrocinat amb diners dels impostos que administren els sediciosos, no es pot esperar res mes que sectarisme i partidisme groller. Caldria desinfectar de dalt a baix tota l'estructura i aplicar la neutralitat. Per veure reportatges veridics sobre corrupció cal anar a canals privats de tv

#6 Com no !, Figueres, 22/02/2020 - 09:17

Oh Patriarca, els teus súbdits et saluden !

#5 Sarola, Castelldefels, 22/02/2020 - 06:38

Encare viu el Gran Nazi ?

#4 Neferu, Barcelona, 21/02/2020 - 20:32

Sanchís no tiene vergüenza al apoyar la "rehabilitación" de un personaje que nos ha estado robando siempre. Un personaje que junto con su familia se han actuado como una mafia durante años en perjuicio de los ciudadanos. Si Sanchís lo justifica debe ser porque tiene la misma ética que ellos.

#4.1 A veure, a veure, Lleida, 22/02/2020 - 09:19

O perquè forma part i es beneficia de la xarxa? Pregunto només

#4.2 Neferu, Barcelona, 22/02/2020 - 11:20

Perdón por el lapsus: quise decir que "han actuado" no que se han.......