Publicitat
Comunicació · 2 d'Octubre de 2020. 12:36h.

Sanchis li diu a un diputat del PSC que menteix

David Pérez li recorda que "vostè ve aquí a una altra cosa"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha manifestat que el diputat del PSC, David Pérez, ha dit "dues mentides" durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que s'ha celebrat aquest divendres al Parlament.

Sanchis ha assenyalat que "el diputat socialista ha comentat que he jo he dit dues mentides i aleshores jo vull dir que ell també n'ha dit dues, que és dir que he dit dues mentides" en referència als diputats independentistes que hi havia l'any 2010 i els resultats d'audiència d'aquell mateix any. "A veure qui menteix, senyor diputat", ha sentenciat.

Pérez li ha replicat que "el que diu el CEO és mentida, no?". "El CEO diu que el canal de televisió -en referència a TV3- que s'acostuma a veure en televisió ha caigut 15 punts" des del 2010. "Això és mentida, no? M'ho invento jo, no? "Que la gent deixi de veure TV3 a l'hora d'informar-se, a vostè li és igual, no?", li ha preguntat.

"Jo només els hi demano que facin una mica més de cas als professionals que diuen que la cosa no està anant bé", ha exposat David Pérez, que ha reclamat al director de TV3 que "deixi de venir aquí a dir que els diputats mentim". "Ja està bé! Ja està bé! Vostè ve aquí a una altra cosa!", li ha etzibat.

Finalment, Vicent Sanchis ha apuntat que "no li contesto perquè no em deixen". Per la seva banda, el diputat socialista ha abandonat la comissió de control de la CCMA. "Em sap molt de greu", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Chris, Lleida, 02/10/2020 - 17:02

En tot cas sería dir una mentida, no dues, Sanchis, a no ser que vulgui fer comptar aquesta resposta com una tercera mentida. Sembla ser mes fàcil dirigir TV3 que comptar

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 02/10/2020 - 16:50

Jo el que trovo espatarrant és que un diputat trovi espatarrant el que digui en Sanchís. Però llavors recordo que és del PSC i que sembla que baixin de l'hort (sempre amb els mateixos, amb la resta són molt espaviladets).

#4 Quimet lo tronat, Arbucies, 02/10/2020 - 16:04

El botifler valencianu al seu paper de sicari dels colpistes de la generalitat/ tv3%. Una vergonya i una anomalia democrática

#3 Marcial, Santa Coloma, 02/10/2020 - 15:36

A él que le explican si la cosa no está yendo bien, el cobra cada mes, que es lo que importa. Y se les ríe en la cara. Mira, un cuatroojos uhhhh!!!

#2 David, FOLGUEROLES, 02/10/2020 - 13:28

Pues la verdad, entre estos dos (uno del PCS y otro ya ni se sabe de donde es) es dificil saber quien está mintiendo.