Publicitat
Comunicació · 25 de Febrer de 2022. 12:22h.

Sanchis: "Més val ser xulo que mala persona"

El director de TV3 esquiva les crítiques de l'oposició per presumptes incompatibilitats

Sanchis: "Més val ser xulo que mala persona"

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha aconseguit esquivar les crítiques de l’oposició a la comissió de control del Parlament després de les informacions del El Triangle sobre presumptes incompatibilitats. Sanchis ha hagut de suportar les crítiques de PSC, Vox, Ciutadans i fins i tot els Comuns, però la majoria de diputats no tenien informació nova i s’han limitar a recordar les dades publicades pel setmanari.

L’encara director de TV3, previsiblemente deixarà el càrrec després de la renovació dels òrgans de la Corpo ha insistit que “no s’ha demostrat cap incompatibilitat” i que “el meu patrimoni és exactament el mateix” que quan varribar a la direcció de la cadena.

 

 

Sanchis ha assegurat que té “escassos ingressos” en alguns comptes corrents i té “cinc béns immobles des de fa 20 o 25 anys” i que la seva participació minoritària a l’empresa Comunicació Vinària és perfectament legal.

“Ho sabia tothom”, ha afegit perquè estava a la declaració de béns i n’havia informat al consell de govern i als seus col·laboradors més pròxims. També que el conveni signat entre aquesta empresa i TV3 beneficiava a les dues parts i no significava cap aportació de capital. “No m’he lucrat”, ha assegurat i “quan estigui demostrart espero que em demanin disculpes”.

Al final de la seva compareixença -després dels enfrontaments amb Alberto Tarradas (Vox), Bea Silva (PSC) i Nacho Martín Blanco (Ciutadans- ha estat el torn d'Anna Grau, també d’aquest darrer partit, a la que li ha dit que “ara no pot parlar” quan l’interrompia. “Més val ser xulo que mala persona”, ha acabat i ha deixat clar que “tinc la consciència ben tranquil·la”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Sigfrid, Barcelona, 28/02/2022 - 15:51

Aquest paràsit es fruit de la nefasta acció teixida durant quaranta anys per aquell sàtrapa que ens va tenir contents i enganyats mentres anava creant l'escola del la corruptela continuada tapada amb aquell vocabulari d'hipocresia absoluta.
Un relat pels llibres de text:
https://www.eltriangle.eu/2022/02/28/les-taronjes-amargues-de-jordi-baste/

#7 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 26/02/2022 - 23:46

El chulo del Sanchiz dice que no es mala persona, que nivel, igual es más malo y rufian aún que lo que aparenta. Por cierto cuanto dinero y propiedades ha acumulado desde las generalitat, trablajando duramente?

#6 Juan, Cádiz, cuna de la Libertad, 26/02/2022 - 10:02

Pero cuando se es las dos cosas a la vez, como lo es Ud., lo nombran director de TV3.

#5 A.Bcn, Barcelona, 25/02/2022 - 18:34

Y cuando eres chulo y mala persona al mismo tiempo se dice de ti que eres un vicentsanchis.

#3 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 25/02/2022 - 15:29

Sabieu que La Horchatera va ser un alumne, dels mes aventatjats per cert, del memorable malfactor Pernafeta ? I que aqui a la catalana terra, paradis dels eufemismes i de la antiofensa, a les mafies mes cobdiciosament desacomplexades se les coneix per "Sector Negocis" ?

No puc acabar sense una de les meves lloas a aquesta catalunya psicoptropica