Publicitat
Comunicació · 21 d'Abril de 2017. 15:14h.

Sanchis nega que l'hagi posat el PDECAT

El director de TV3 es es vanta que la cadena "és líder a internet"

Sanchis nega que l'hagi posat el PDECAT

Vicent Sanchis

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha negat que el PDECAT l'hagi posat en el càrrec de màxim responsable de la televisió pública. "A mi no m'ha posat un partit polític i si cal repetir-ho 50 vegades, ho repetiré. Ho dic com ho sento", ha afirmat.

El periodista ha reaccionat així després que la diputada de Ciutadans, Sonia Sierra, manifestés durant la comissió de control de la Corporació que "tant vostè com la senyora Llorach estan aquí perquè els ha posat un partit" i els hi ha retret que "estan treballant pel seu partit des d'una plataforma pública pagada amb els diners de tots".

Vicent Sanchis també ha contestat a preguntes sobre l'audiència i ha manifestat la seva "preocupació" per les dades que està obtenint TV3, però ha recordat que els "informatius mantenen les xifres i la credibilitat en els sondejos que es fan". "La meva voluntat és capgirar aquesta tendència", ha dit el director de TV3, que ha subratllat que "TV3 continua sent líder a internet".

Sanchis, d'altra banda, ha fet referència als canvis que s'han produït a la graella en la franja de la tarda després de l'eliminació del programa 'Tot o res', que ha durat quatre mesos en antena. El màxim responsable de la televisió pública ha reconegut que, aquesta serà la nova estratègia, ja que "hi ha unes franges molt llargues que no funcionen".

En aquest sentit, ha assegurat que quatre mesos són suficients per determinar si un programa funciona o no i que, ara que TV3 ha perdut "el lideratge", "cal preocupar-se". Finalment, ha detallat que va demanar "canvis" a la productora del programa, unes modificacions que, segons ha assegurat, "no podien assumir".

1 Comentaris

Publicitat
#2 Follower, Cuni, 24/04/2017 - 19:40

Lo ha puesto VOX. Jajaj.
Vaya jeta el renegado valenciano.