Publicitat
Comunicació · 17 de Setembre de 2021. 20:27h.

Sanchis obre la porta a l'escola bilingüe

El director de TV3 es compromet a donar el dret de rèplica a l'AEB

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha obert la porta a donar espai a l'Associació per una Escola Bilingüe (AEB). "Mirarem com vehicular això", ha manifestat Sanchis durant la sessió de control de la CCMA al Parlament en al·lusió a la rèplica.

La diputada del PP, Lorena Roldán, ha recordat a Sanchis que "la consellera Gemma Geis es va referir a l'Associació per una Escola Bilingüe com una entitat, va dir ella, radical i feixista" al programa 'Els matins' de TV3.

"El que sí que poden vostès fer és donar aquest dret a rèplica. Perquè silenciar també és una forma de censurar. I en aquest cas, l'AEB va sol·licitar a TV3 poder tenir aquest dret a rèplica i vostès ho van denegar i a mi m'agradaria saber el perquè", ha dit Roldán durant la sessió de control de la CCMA.

El director de TV3, s'ha defensat de les acusacions. "No confonguem mai el missatger amb qui produeix la informació", ha volgut matisar. Sobre donar espai a l'AEB, Sanchis ha dit que "estic mirant en aquest temps sota quina manera i sota quines circumstàncies". "Encara jo no he dit que no a ningú", ha afegit.

"Aquestes persones es van dirigir al programa, no s'han de dirigir a un programa. S'han de dirigir al director i el director, que crec que sóc jo, encara no les ha contestades perquè van arribar l'altre dia, fa un parell de dies concretament", ha explicat Sanchis.

Vicent Sanchis, durant la sessió de control de la CCMA al Parlament
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Logicademocratica, Badalona, 18/09/2021 - 08:46

Dos escoles, dos pobles, dos Espanyes . Una en català només, i una només en español. Una Catalunya catalana on no s’obligui a parlar espanyol, i una Cataluña Española on no s’obligui a parlar català. Separades per tanques. Una Espanya amb una Catalunya Lliure amb catalans lliures i una España amb una Tabarnia Lliure amb tabarnesos lliures.

#3.1 Pere que tomba, Gibraltar, 18/09/2021 - 10:06

Però si en un parell de generacions ja no es parlarà Català, va, una mica de paciència, que ja gairebé ho heu aconseguit.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/09/2021 - 21:32

"Miraremos como vehicular esto" .... queda un hueco a las 5 de la madrugada. Un cuartito de hora, entre la rumana cartomántica y las alegres rusitas del club syberia.