Publicitat
Comunicació · 15 de Març de 2017. 15:18h.

Sanchis qüestiona les tertúlies després d’haver estat tertulià 'estrella'

Ha col·laborat a Els matins, Divendres, El món a Rac-1 i Catalunya Vespre

Sanchis qüestiona les tertúlies després d’haver estat tertulià 'estrella'

Vicent Sanchis, amb Mònica Terribas

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, ha qüestionat la quantitat de tertúlies que es fan en la televisió pública malgrat que, en els darrers anys, ha estat un dels principals tertulians de Convergència, ara PDECAT, a programes com Els matins, Divendres, El món a Rac-1 i Catalunya Vespre.

Sanchís ha manifestat en una entrevista a El Matí Catalunya Ràdio que “s’ha abusat de les tertúlies, d’informació polítiques, de reportatges…” i ha afegit que la TV3 “tambe ha d’entretenir”. En aquest sentit, ha lamentat que “els recursos per fer producció pròpia són molt escassos”.

El periodista ha defensat que els mitjans públics “són plurals” i ha explicat que "compareixaré al Parlament per explicar el meu projecte”. “Serà una bona manera de parlar amb la CUP”, ha remarcat Vicent Sanchis que, en un moment de l’entrevista, ha preguntat: "Ser pujolista és un insult? Jo sóc una cosa pitjor".


El director de TV3 ha recoengut que ”evidentment hi hauran totes les pressions del món”, però ha destacat que “evidentment jo aturaré totes les pressions del món”. “Vull que TV3 tingui la màxima influència social possible i que tingui una bona audiència en uns moments complicats”, ha defensat.

Finalment, Vicent Sanchis ha afirmat que s’han de reconduir les relacions entre les televisions públiques de Catalunya i el País Valencià, després del nomenament de la periodista Empar Marco, fins ara delegada de TV3 al País Valencià, com a directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 modium, Moià, 16/03/2017 - 19:13

El Sanchis és com el Laporta, el millor president que ha tingut el Barça però al ser indepe molta gent no el pot veure, el mateix que el Sanchis que és un perodista boníssim però com que és indepe, doncs això.

#5 Frederic Sala, Montgat, 16/03/2017 - 08:34

Serà que ara no necessita el sobresou que suposava participar en les tertúlies, on com la majoria només deia obvietats sense sentit.

#4 !!*!!, Bcn, 15/03/2017 - 19:09

Uuuuuiiiiiii, e-noticies engega tota la maquinària contra el Sanchis. Es nota que els fa por.

#3 botifler1914, Sinitaca, 15/03/2017 - 17:20

els recursos per fer producció pròpia són molt escassos... otro que le quiere dar más trabajo a Joel Joan y resto de la tribu. De reducir gastos ya veo que poco.

#2 Pep, Lleida, 15/03/2017 - 16:04

Es la coherència que sempre han mostrat aquests pocavergonya

mal patriota qui s'emporta diners a Andorra, i ells ho fan

qüestionen tertúlies quan ells han col·locat als seus tota la vida

malparlen del PP quan ells han fet igual o pitjor...

En fi, conveniència i corrupCiU