Publicitat
Comunicació · 3 de Març de 2022. 20:31h.

Sanchis rectifica la seva declaració de béns

Ara diu que és d'un 9,8% perquè amb un 10% infringeix el règim d'incompatibilitats

Sanchis rectifica la seva declaració de béns

La declaració de béns patrimonials del director de TV3, Vicent Sanchis, ha aparegut, aquest dimecres 2 de març, amb una rectificació, segons informa El Triangle, i en l'apartat on especificava que tenia un 10% de les accions de l'empresa Comunicació Vinària ara es detalla que la seva participació és d'un 9,8%. Just a sota de la xifra es pot llegir que "esmena error transcripció (Febrer 2022)".

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, en la resposta a una pregunta de la diputada del PSC Beatriz Silva; reconeix que Sanchis infringia -abans de la rectificació- la Llei del règim d'incompatibilitats dels alts càrrecs al servei de la Generalitat en simultaniejar aquesta funció amb la d'administrador suplent de l'empresa Comunicació Vinària.

La pregunta recordava que la llei catalana que regula les incompatibilitats dels alts càrrecs de la Generalitat determina que no poden tenir un percentatge igual o superior al 10% del capital en empreses que tinguin concerts, convenis o contractes de qualsevol mena amb el sector públic estatal, autonòmic, comarcal o local".

Llorach, amb data del 22 de febrer, respon que "de la informació que es troba disponible a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la participació social del director actual de TVC a la societat a què es refereix la il·lustre Sra. Diputada és inferior al percentatge del 10% que marca la Llei".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Bic, 05/03/2022 - 13:29

Que chorizos los estelados! Jua, jua, jua,...

#3 La legalidad y la moralidad, Terrassa, 04/03/2022 - 09:30

Legalmente, no hay problema. Moralmente, me parece igual de grave.

#2 Galba, Barcelona, 04/03/2022 - 06:11

Aquest paio amb la cara (de pocavergonya) ja paga.

#1 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 03/03/2022 - 21:32

Habrá vendido el 0.2% a un moro que pasaba por ahí.